Minivoetbal League 2012

Klik hier om de voorbeschouwing te lezen
Klik hier om de nabeschouwing te lezen

Voorbeschouwing...
Schriek maakt zich op voor de komst van de crème de la crème onder de supportersschare van Europa. Voor het tweede jaar op rij zit de Mini Voetbal League van Purple Haze vol met teams supporters van Anderlecht en Ajax. De plaatsen van de verschuldigde teams werden met sprekend gemak opgevuld: Zo graag wilde men aan ons tornooi deelnemen dat vanuit verschillende plaatsen in België bussen worden ingelegd naar het Schriekse Kuipke. De eetstand en de tap worden voorzien op een ware supporterstoeloop!

Heel wat nieuwe teams, dus is de hele paarswitte voetbalwereld benieuwd naar het verzamelde talent. Zeker is dat de zuipbeker met een ander team dan vorig jaar naar huis zal gaan: AFCA Mid-Lim, de jaarlijkse tegenstander van Purple Haze op het grote veld, moet helaas verstek geven voor deze editie: Volgend jaar geen excuses, jongens!

Die andere beker wordt daarentegen wél verdedigd: Aan RSC Allegaartje om te bewijzen dat de winst van vorig jaar geen toevalstreffer was. Zij werden ingedeeld in groep A, waar voorzitter Tom met een volledig nieuw team aan de aftrap zal verschijnen.  FC Presidenté wordt de eerste tegenstander van RSC Allegaartje. Blijken de sterke mannen van Purple Haze even sterk op het veld? We zullen het snel weten! Minder snel krijgen we hoogte van de Zuid-Amerikaanse delegatie van Purple Haze uit Turnhout. Ook zij zijn dit jaar weer van de partij en naar verluidt al enkele maanden stevig aan het trainen. Wij zijn zeer benieuwd met welke afleidingsmanoeuvres RSCA Turnhout deze keer voor de pinnen gaat komen. Nog een delegatie van Purple Haze in groep A, onder de naam van Marching Mauves.  De derby-tegenstanders uit Sintruin laten het dit jaar afweten, maar dat zal hun zorg niet wezen. Ze krijgen echter andere buren in hun groep te verduren, namelijk de nieuwelingen uit Beringen. Waren zij wel nog aanwezig op ons eerste tornooi in Scherpenheuvel, lieten ze vorig jaar verstek gaan. Kunnen ze het toenmalige niveau nog kunnen overtreffen of zijn ze reeds op hun retour? Ondanks het verlies van enkele sterspelers en sterspeelsters wegens examenverplichtingen, vervolledigt RSCA Leive de eerste groep. Benieuwd of ze opgewassen zijn tegen de overmacht van Purple Haze-teams in groep A.

Elk groot tornooi kent zijn groep des doods: Groep B it is. Topfavoriet RSC A-Team krijgt het reeds in de poules zwaar te verduren. “No problem, fool”, volgens onze buschauffeur B.A., die opnieuw voor niets minder dan de winst naar Schriek komt afgezakt. Vorig jaar verrassend gewipt in de halve finales, doen zij dit jaar opnieuw een gooi naar de winst. Dan moeten ze reeds in de poules voorbij die andere favoriet: Ajax’ oudjes, AFCA Helmond, lieten vorig jaar al prachtig voetbal zien tijdens de groepsfase. Kunnen zij deze prestatie evenaren en doortrekken in de finaleronde?  Nieuw op ons tornooi, maar ongetwijfeld eveneens een grote kanshebber is RSCA Tienen. Zowel de Anderlechtfans als de Ajaxfans zijn op de hoogte dat het Tiense team een te duchten tegenstander voor de eindwinst zal zijn. Nog méér zware jongens in de groep des doods: de mannen van Lummen, alias RSCA Dyson. Vorig jaar nog opgegeven na de groepsfase en dit jaar alweer onderweg met vooral amusement als motivatie, zijn wij zeker dat ze zich voor een overwinning tegen B.A. meer dan dubbel gaan plooien. Ook de Brusselse delegatie van Purple Haze is dit jaar aanwezig: het team van RSCA Déclic mag zich meteen bewijzen in de zwaarste poule. Als zij evengoed overweg kunnen met de bal als met de JB-Cola, dan zijn ook zij zonder twijfel een topkandidaat. We are the champions is het laatste team in groep B en eveneens nieuw op ons tornooi. Kunnen onze oud-leden zich als een verrassing opwerken  en zich mengen in het debat om de eerste 2 plaatsen?

In groep C krijgt Purple Haze Achterkant het gezelschap van onder meer De Japers. Purple Haze Achterkant liet tijdens de voorbereiding het tornooi van Houtem aan zich voorbijgaan, dus is het maar zeer de vraag of zij wel voldoende op elkaar zullen ingespeeld zijn om zich wederom bij de laatste 8 te plaatsen.  De Japers lieten vorig jaar al zien een moeilijk te bekampen team te zijn, met bijwijlen zelfs goed voetbal. Vorig jaar nog onbekend, maar misschien mikken ze dit jaar wel voor de hoogste plaatsen?  Groep C staat bol van de derby’s. Zo nemen RSCA Olen en Mighty Mauves het in hun openingswedstrijd tegen elkaar op. Zij komen samen met de bus tot in Schriek: geen Twitter nodig om elkaar te jennen en scherp te zetten.  Of komen zij elkaar bekampen voor de zuipbeker? Misschien gaan de 2 bekers wel met 1 en dezelfde bus naar huis? Nóg een burenduel tussen de nieuwelingen van RSCA Westhoek en de Mauves Ostend Boys. Van RSCA Westhoek weten we nog niet wat te verwachten, maar van Mauves Ostend Boys weten we dat zij aardig voetbal brengen, met oog voor technisch verzorgd voetbal. Zal dat volstaan om de buren te kloppen en om zich dit jaar wél te kwalificeren voor de finaleronde?

Groep D verwelkomt de meeste nieuwelingen op ons tornooi. Misschien kan de ervaring een voordeel betekenen voor het immer sympathieke Oli’s Dream Team. De blonde god is er zelf wegens omstandigheden alweer niet bij, maar zijn grootste supporters zijn er toch maar weer mooi in geslaagd om een competitief team op de been te brengen. Zij krijgen in hun groep het gezelschap van de 5e van vorig jaar: RSCA Youth liet daar al zien een aardig potje te kunnen voetballen en wij zijn zeker dat ze zich niet van de wijs zullen laten brengen door de adepten van Ollie Allmighty. Nieuw in deze poule zijn de mannen uit Everberg. Vorig jaar verstek moeten laten gaan wegens een ander tornooi, kozen zij dit jaar wel voor het prestigetornooi in Schriek. Wij weten al dat hun eetdagen subliem zijn, als het voetbal nu ook nog navenant is, worden zij moeilijk te kloppen. Van eten lijkt de volgende tegenstander niet echt wakker te liggen, maar het is ons nog niet echt duidelijk of Sturm und Drank nu voor de League beker of voor de zuipbeker komt. We weten dat hun kapitein ervaring heeft met flesjes, maar jammer genoeg wordt er op ons tornooi uit bekertjes gedronken… of is dat voor hem nu net een voordeel? Ook Paarswit Izegem komt voor de eerste keer de sfeer op ons tornooi opsnuiven. Als echte professionals komen ook zij met de bus naar Schriek afgezakt, bijgestaan door supporters en verzorgers. Stappen zij met enorme focus van de bus of eerder met al wazige oogjes?  Tot slot vervolledigt AFCA Amsterdam groep D. Na de talrijke verhalen over Nederlandse nederlagen op Belgische bodem, werden de troepen ter orde geroepen en besloot de hoofdmacht uit Amsterdam zélf om zich van de situatie te komen vergewissen. Amsterdamse bluf of komen zij daadwerkelijk de puntjes op de i zetten?

Belangrijker dan wie ons tornooi komt winnen is dat we er weer allemaal een fantastische namiddag van maken, waarin we tonen het beter te kunnen dan onze overbetaalde vedetten, waarin we kunnen genieten van een lekkere frisse pint, gecombineerd met heel veel plezier, waar de verstandhouding onder elkaar alleen maar beter van wordt:

LET’S MAKE IT A GREAT 12TH BIRTHDAY!

 

Nabeschouwing...
Afgelopen zaterdag vond in Schriek het derde voetbaltornooi van supportersclub Purple Haze plaats.  De weergoden waren de organisatie gunstig gezind en zo vonden ruim 200 supporters van Anderlecht en Ajax naar het Schriekse Kuipke om hun voetbaltalent te showen of hun maats aan te moedigen.  Verbijsterde blikken in het centrum van Schriek wanneer een heuse supportersbus van Anderlecht, gevuld met de Mighty Mauves uit Rijkevorsel en met de delegatie van de supportersclub uit Olen, de oprit van de plaatselijke voetbalclub opdraait. Niet veel later volgt nog een tweede bus uit het verre West-Vlaanderen met de mannen van Izegem en uit de Westhoek aan boord. Nog enige tijd later ook nog eens een stoet auto’s met Nederlandse nummerplaten.  De handen worden geschud en de concurrentie voor 1 dag wordt op scherp gezet met een kwinkslag of een weddenschap: we zijn er klaar voor.

De groepsfase
In groep A laat titelverdediger RSC Allegaartje meteen zien klaar te zijn om hun titel te verdedigen: De eerste match wordt vlot gewonnen met 5-1 en deze trend wordt de hele groepsfase aangehouden. RSC Allegaartje wordt met het maximum van de punten winnaar van Groep A. Marching Mauves heeft forfait gegeven in groep A, waardoor RSCA Turnhout hun kans schoon ziet om te gaan stunten in deze groep.  Speciaal voor ons tornooi nieuwe tenues voorzien, allen met nummer 69 en genaamd Pot-toe, lopen zij aanzienlijke schade op in de groepswedstrijden, maar naast de 3 punten van het forfait, weten zij ook nog te winnen van RSCA Beringen, wat hen op een excellente en onverwachte 4e plaats doet belanden! Het moet gezegd, RSCA Beringen was ook al gehavend komen opdagen. Enkele afzeggingen en het depanneren van een ander team zorgen voor een gebrek aan frisheid voor doel. Hun doorzettingsvermogen wordt door alle deelnemende ploegen geloofd: doorspelen in plaats van op te geven, chapeau gasten! Voor de tweede plaats woedt een hevige strijd tussen RSCA Leive, die vorig jaar al potentieel lieten blijken, en FC presidente, het team van Purple Haze’s voorzitter Tom. RSCA Leive, met een nieuwe revelatie in doel, weet het bestuur van Purple Haze met 1 puntje achter zich te houden en zich te kwalificeren voor de kwartfinales.

In de groep des doods, groep B, is RSC A-team de te kloppen ploeg. Al in hun eerste match loopt het bijna mis en wordt het duidelijk dat er ook met de nieuwkomers van “We are the champions” rekening zal moeten gehouden worden: een 4e kandidaat eindwinnaar. RSC A-team wint nipt met 2-1. Met RSCA Tienen en AFCA Helmond staan ineens de 2 andere kandidaat eindwinnaars tegenover elkaar: RSCA Tienen wint met 4-1. RSCA Dyson, de tegenhanger van RSCA Beringen die elkaar versterken, en RSCA Déclic gaan een zware poulefase tegemoet. Het onderlinge duel wordt nipt gewonnen door RSCA Dyson met 3-2. Voor de rest is het voor beide teams schade beperken, maar het amusement blijft de bovenhand halen: er wordt duchtig gelachen met de eigen prestaties en aanwijzingen. Met RSC A-Team – RSCA Tienen staat direct een finale-affiche op het programma: het spel gaat goed op en neer en in de laatste seconden mist RSCA Tienen de 1-2. Een gelijkspel dat RSCA Tienen zich later nog zal beklagen.  Net als vorig jaar tikt AFCA Helmond de bal goed rond en moeien ook zij zich in de debatten. Het geluk zit hen deze editie echter niet mee en vaak wordt er nipt verloren. We are the champions zijn op hun beurt dan weer de ontdekking van deze editie: ze leggen de favorieten en topfavorieten het vuur aan de schenen en mits mooi voetbal weten zij zich te plaatsen voor de kwartfinales. Topfavoriet RSC A-team en We are the champions verwijzen RSCA Tienen en AFCA Helmond naar Play Off 2: een verrassing van formaat.

In groep C zijn De Japers het enige team dat geen delegatie van een bepaalde supportersclub is.  Vorig jaar als nobele onbekende nog een stugge tegenstander en halverwege geëindigd brengen zij ook nu degelijk voetbal op de mat. Jammer genoeg valt de doelman al snel gekwetst uit en moet het team zich behelpen, wat de prestaties niet ten goede komt. Ze gaan zich dan maar meer op het consumeren concentreren. Nog meer nieuwe gezichten met de mannen van RSCA Westhoek. In hun paarse Anderlechtshirts draaien zij menig tegenstander horendol, maar in de zone van de waarheid wordt er telkens net iets te onstuimig besloten. Uitgezonderd de wedstrijd tegen RSCA Olen, verliezen zij elke wedstrijd met het kleinste verschil. Mits een nauwkeurigere afwerking had dit team veel hoger kunnen eindigen. RSCA Olen is de tweede ontdekking van dit tornooi: Als we de organisatie bekijken, staan we niet versteld dat zij tot de grootste supportersclubs van het land behoren. RSCA Olen heeft een sterke voetbalploeg op de been gebracht en eveneens een sterk team om de consumpties te verzamelen: een nieuwe tactiek op ons tornooi.  RSCA Olen scoort liefst 30 keer in de poule fase, waardoor ze de groep met het maximum van de punten winnen. Achter hen woedt een hevige strijd tussen Purple Haze Achterkant, Mighty Mauves en Mauves Ostend Boys om de 2e stek te bemachtigen. In de laatste wedstrijd geven de Mauves Ostend Boys hun kwalificatie uit handen door met 1-0 van de Mighty Mauves te verliezen. Daardoor is Purple Haze Achterkant de tweede kwartfinalist van groep C.

Bluf vanuit de Nederlandse hoofdstad, want de aangekondigde Amsterdamse delegatie laat in laatste instantie verstek gaan voor dit tornooi. Het zal Oli’s Dream Team een zorg wezen; Onherkenbaar zijn ze, de jongens van gebroeders Duts, onder leiding van Patrick Verbinnen. Al in de eerste match worden de puntjes op de i gezet en wordt er gewonnen: nooit gezien.  Tot grote verbazing van het aanwezige supporterslegioen weten zij ook in hun tweede match te winnen van RSCA Youth, vorig jaar nog kwartfinalist. Het moet gezegd, de jeugdige spelers uit Boom zijn met een iets andere samenstelling en minder reservespelers opgedaagd dan vorig jaar.  Paarswit Izegem en Sturm Und Drank, 2 nieuwkomers op het tornooi, openen allebei sterk met kleine overwinningen. Zootje Ongeregeld, een samenraapsel van spelers om te komen depanneren, komt als een diesel op gang. De eerste wedstrijd wordt nog met 4 spelers afgewerkt, maar eens compleet winnen ze alles wat er nog te winnen valt. Ze eindigen tweede na het verrassende Oli’s Dream Team. Waar de voorbije jaren een puntje nog gevierd werd als een heuse tornooi-overwinning, worden deze editie alle wedstrijden gewonnen. In de Tour zou men onmiddellijk met een EPO-test voor de pinnen komen. Dankzij de overwinning in het onderlinge duel, verwijst Paarswit Izegem de mannen van Sturm Und Drank naar Play Off 3.

Play Off 3
Uiteraard eindigen afzeggers AFCA Amsterdam en Marching Mauves op de laatste plaatsen in hun groep en worden zij naar plaats 23 en 24 in de eindrangschikking verwezen.  RSCA Déclic verliest hun wedstrijd van de andere laatstgeplaatsten in de groep van RSCA Westhoek met 1-3. Met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar tussen de lijnen, behaalt RSCA Déclic een 22e plaats. We zien het technische vernuft dat ooit aanwezig was, alleen is de snelheid van uitvoering een beetje afgebot. Gelukkig konden zij rekenen op een uitstekende délégué om hen op tijd van de nodige recuperatiemiddelen te voorzien. RSCA Westhoek eindigt op de 21e plaats, maar mag mits betere afwerking volgend jaar hoger mikken.
De Japers weten ondanks een reservedoelman nipt te winnen van Sturm Und drank . Sturm Und Drank komt in hun laatste wedstrijd uit tegen het onfortuinlijke RSCA Dyson, dat mits depannagewerken voor een hogere plaats, verstek moet laten gaan voor deze wedstrijd. RSCA Dyson wordt 20e en Sturm Und Drank eindigt op een 19e plaats.
De Japers komen in de Play off 3 finale tegen het depannageteam van RSCA Beringen. De Beringers zijn moe na de vele wedstrijden die ze vandaag afgehaspeld hebben en verliezen de wedstrijd met 1-5. Chapeau voor de inzet, gasten! RSCA Beringen eindigt 18e en De Japers worden 17e, een verlies van 3 plaatsen ten opzichte van vorig jaar.

Play Off 2
Tijdens de kwalificaties weten de mannen van Paarswit Izegem hun West-Vlaamse buren uit Oostende te kloppen in een spannende derby. Uiteindelijk wordt het 2-4.  In die andere wedstrijd wordt RSCA Turnhout het slachtoffer van hun eigen succes en worden zij door de Ajacieden met 1-10 verslagen.  Mik, kapitein van RSCA Turnhout wil de uitdaging met de K4-broeders van Mauves Oostend Boys maar al te graag aangaan, maar zijn teamleden zijn na de afstraffing tegen de “Ollanders” niet meer tot een laatste wedstrijd te verleiden en eindigt daardoor op een 16e plaats, 4 plaatsen beter dan vorig jaar. Mauves Ostend Boys eindigt 15e, 5 plaatsen lager dan vorig jaar. Ook de oudjes van Ajax zijn niet meer tot een laatste wedstrijd te verleiden: zij nemen liever afscheid met de klinkende overwinning op RSCA Turnhout dan nog een nederlaag te riskeren. De oude botten willen ook niet meer zo goed mee natuurlijk. AFCA Helmond eindigt, nochtans als 1 van de favorieten, op een teleurstellende 14e plaats, 6 plaatsen lager dan vorig seizoen. Paarswit Izegem wordt 13e.

Voor de hoogste 4 plaatsen in Play off 2, weet RSCA Tienen zich te plaatsen in de finale ten koste van de sterke mannen binnen Purple Haze: het wordt 1-3. In die andere match gaat het er nog spannender aan toe: Mighty Mauves en RSCA Youth houden elkaar in evenwicht. Na een 3-3 gelijkspel dienen er penalty’s genomen te worden. RSCA Youth zijn het meest koelbloedig en winnen met 0-2. In een prestigeduel tussen de supportersclub van Keerbergen en die van Rijkevorsel, tonen de Mighy Mauves zich het sterkst. FC Presidenté eindigt op een 12e plaats, Mighty Mauves wordt 11e, maar liefst 6 plaatsen beter dan vorig seizoen.  De ontspannen busrit zal het verschil gemaakt hebben!  RSCA Tienen had ons verwittigd dat zij nog een feestje voor de boeg hadden en moeten de laatste wedstrijd verstek laten gaan. Zij eindigen bij hun eerste deelname, als 1 van de grote favorieten, op een 10e plaats. RSCA Youth, vorig jaar nog op een 5e plaats en toch bestempeld als outsider, wordt dit jaar knap 9e.

De kwartfinales
In de eerste kwartfinale wedstrijd knikkert titelverdediger RSC Allegaartje de nieuwkomers van Zootje Ongeregeld na een spannende en goed opgaande wedstrijd met 4-2 uit de halve finales. Tot groot jolijt van onze buschauffeur worden de passagiers van zijn bus met Purple Haze Achterkant verslagen door zijn RSC A-team met maar liefst 7-1. RSC A-team nog steeds op titelkoers.  De 2 ontdekkingen van dit tornooi komen tegenover elkaar te staan in de kwartfinale. De ervaren mannen van RSCA Olen halen het van de youngsters uit onze supportersclub met 4-1.  In de laatste kwartfinale zet Oli’s Dream Team zijn verrassingsmars verder: Na een spannende wedstrijd wordt RSCA Leive met 2-1 geklopt.
De verliezers van deze kwartfinales maken er onderling nog een spannend duel voor de 5e plaats van. Zowel Zootje Ongeregeld – Purple Haze Achterkant als We are the champions – RSCA Leive eindigt op een 3-3 gelijkspel. Eveneens weet in beide wedstrijden de bezoekende ploeg de strafschoppenreeks te winnen met 2-3. In hun laatste wedstrijd treffen nieuwkomers Zootje Ongeregeld en We are the champions elkaar en ook nu maken beide teams er een heus spektakelstuk van: De wedstrijd eindigt op 6-6 en de penaltyreeks wordt na een heuse triller met 9-8 in het voordeel van Zootje Ongeregeld beslecht. We are the champions eindigt bij hun eerste deelname dus meteen als 8e. Jammer genoeg wilde het voor hen niet echt meer lukken in de finaleronde. Zootje Ongeregeld eindigt ook al met hun eerste deelname op de 7e plaats. Knap gedaan door beide teams!  Purple Haze Achterkant op hun beurt haalt in hun laatste match nog zwaar uit tegen RSCA Leive: 5-1! RSCA Leive doet daarmee 5 plaatsen beter dan vorig jaar en eindigt 6e. Purple Haze Achterkant wint 2 plaatsjes en eindigt dit jaar 5e.

Halve finales
De vraag die iedereen bezighoudt is hoelang de mannen van Oli’s Dream Team hun winningmood nog kunnen aanhouden. In de halve finales treffen zij RSCA Olen, die al het hele tornooi laten blijken zeer goed op elkaar ingespeeld te zijn. Het is er in de halve finale dan ook duidelijk aan te zien dat de automatismen Oli’s Dream Team de das omdoen: RSCA Olen wint makkelijk met 5-0.  Meer tumult in die andere halve finale, waar titelverdediger RSC Allegaartje de topfavorieten van RSC A-team moeten bekampen. De spanning is te snijden bij buschauffeur BA en Purple Haze-bestuurslid Bert, die zijn buschauffeur al het hele jaar heeft gejend met de eindstand van de vorige editie.  Na 20 seconden spel wordt het spel al stilgelegd voor een pitchinvasion. Geen dolgedraaide supporters op het veld, maar wel een losgebroken hond. Met de hulp van een knappe hondinstructrice kan de hond van het terrein gehaald worden en het spel worden hervat. Al snel loopt RSC A-team uit tot 2 doelpunten voorsprong, maar RSC Allegaartje kan telkens snel milderen. In een hectisch slot slaagt RSC Allegaartje er ondanks de hoge druk niet meer in om nog gelijk te maken. De laatste seconden getuigen van de hoge spanning aan beide kanten, maar RSC A-team houdt de titelverdediger uit de finale.

Troosting
RSC Allegaartje treft in de troosting nog Oli’s Dream Team. Jarenlang gekomen voor het plezier en om met zichzelf te (laten) lachen, is het duidelijk dat de fans van de blonde heerser de puntjes op de i willen zetten. RSC Allegaartje, nog onder de indruk van het tumultueuze slot van de halve finale, wordt met 1-3 verslagen door de absolute verrassing van het tornooi. RSC Allegaartje heeft hun titel zo goed als kon proberen verdedigen en eindigt op een mooie 4e plaats. Oli’s Dream Team maakt maar liefst 15 plaatsen winst en eindigt zowaar 3e! Wij zijn benieuwd of ze volgend jaar, onder druk, dezelfde prestatie kunnen neerzetten.

Finale
De zon laat zich voor de finale nog even van haar beste kant zien, zodat menig supporter kan genieten van een heerlijk weertje aan de zijlijn. Achter het doel heeft de spionkop van RSCA Olen plaatsgenomen, die hun helden luidkeels aanmoedigen. De finale gaat goed over en weer met bij RSC A-team spelers die vooral op individuele flitsen teren, waar RSCA Olen eerder uitgaat van een goed collectief. RSCA Olen weet snel een voorsprong te bemachtigen, maar RSC A-team weet uiteindelijk tegen te scoren. Ook na de rust blijft het spel goed op en neer gaan en weet RSCA Olen uit te lopen tot 2-4. RSC A-team kan nog milderen tot 3-4, maar dichter komen ze niet meer. De fans van RSCA Olen steken het bengaals vuurwerk aan en samen met hun spelers worden de lofgezangen bovengehaald: “Olen fenomenale”.  Een klein Olens volksfeest breekt uit, al snel bijgestaan door de rest van het aanwezige Anderlechtlegioen. RSC A-team heeft voor het tweede jaar op rij laten zien een waardig topfavoriet te zijn, maar kan alweer de titel niet bemachtigen: toch proficiat met de tweede plaats. Ook aan RSCA Olen een dikke proficiat voor hun overwinning bij hun eerste deelname.

Afterparty
In de kantine wordt het Olense feestje duchtig verder gezet.  De ene paarswitte hit na de andere wordt aangeheven, af en toe nog afgewisseld met een Amsterdams repertoire. Wanneer dan ook de eigenaar van de uitgebroken hond komt opdagen, is de cirkel weer rond en zijn er in de kantine van Schriek enkel nog tevreden gezichten te zien . RSCA Olen krijgt de beker van SC Purple Haze Mini Voetbal League 2012 overhandigd en dat is niet de enige prijs waarmee de Olenaars naar huis gaan. Hun tactiek heeft gewerkt en ook de Zuipbeker wordt met de bus mee terug naar Olen genomen. ’t Zal een beker voor Tequila worden, jongens! Het Olense lied klinkt nogmaals luid alvorens een groot paarswitrood feest losbarst. Met een polonaise worden ook de helpers in het feestgedruis betrokken en er wordt duchtig op de toog en de tafels gedanst. Na een laatste rondje is het feestgedruis rond 22.00 afgelopen en keren de laatste supporters weer naar huis. De bus van de supportersclubs Mighty Mauves en Olen met de 2 bekers aan boord.

Het was voor ons weer fantastisch zoveel RSCA- en AJAX-fans op ons tornooi te mogen verwelkomen. Wij hebben genoten van de verbroederingsfeer, wat de verstandhouding alleen maar ten goede kan komen voor de toekomst.
Bedankt aan alle deelnemers, supporters en helpers: TOT VOLGEND JAAR!

SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen