Fenerbaçhe

Voorronde spelen in de Champions’ League kan plezant zijn: je speelt in de zomer twee leuke wedstrijden tegen een mindere tegenstander op een mooie locatie, maw er hangt een mooi tripje aan vast. Voorronde spelen kan ook ambetant zijn: mits pech loot je een dikke vis en bovendien moet je binnen een x aantal dagen (of beter uren) beslissen of je de verplaatsing maakt die bovendien veel geld kost. Zo geschiedde dit seizoen!

Fener away is geen geschenk: dikke ploeg, verplaatsing kost geld en is daarnaast tricky (Een hel!). Toch met zes man naar ginder getrokken. En de afwezigen hadden eens te meer ongelijk. Hotel met de nodige sterren was meer dan ok (sauna – hammam – jacuzzi – binnen- en buitenzwembad, een bubbelbad op de kamer (YES!) en in burka gesluierde jongedames die samen met u het ontbijt nuttigen (SEXY!)). Istanboel by night had ook zijn charmes : zijn waterpijpen, zijn damborden, zijn muntthee, zijn bars waar ge u op uw gemak voelt, zijn plaatselijke Jo Vally’s en zijn keuken (voor 1 iemand toch ;-) ) De Turken zelf zitten wel een beetje raar in mekaar : ze laten uw in uw broek doen in de taxi (en dan beperken we ons tot het achterwaarts pechstrookrijden) en ze willen u er tweemaal voor laten betalen (waarschijnlijk nen additionele Walibi-fee) – nog te zwijgen van die stomme visum waar ze geld uit puren. Ze zijn bovendien zeer behulpzaam om u naar uw plaats te leiden in ’t stadion, toegegeven alleen nadat ge al uw klein geld hebt afgegeven.

Over de match kunnen we kort zijn: we hebben die verloren omdat we laks verdedigen en omdat we geen goal kunnen maken, maar dat hebben de afwezigen op VT4 ook kunnen zien! (JAWEL dit is een steek!). Aan het 39-koppig legioen heeft het niet gelegen!

Voor al diegenen die voor ons vreesden in de Turkse hel aan de Bosforus: dank voor uw bezorgdheid en voor de enkele bougies die aan ons zijn opgedragen – da pakt ons! We hebben het gehaald – we zijn veilig teruggekeerd en dat onder meer door het sympathieke gebaar van mijnheer Van Holsbeeck die ons na de match toeliet op de RSCA VIP bus. We zijn netjes afgezet aan ons hotel. Nogmaals bedankt – dikke klasse!

En nu naar Besiktas?

Yves
SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen