GEEN BUS TEGEN STVV
Ivm het maatregelen rond coronavirus zal de match tegen STVV zonder supporters gespeeld worden. Iedereen die een voorschot had betaald word terugbetaald.
gepost op 12-MAA-2020.

Nieuw lokaal voor Purple Haze
Beste leden, nu de eetdag achter de rug is, is het tijd om aan de 2e helft van het seizoen te beginnen. Het bestuur en ikzelf wensen jullie een heel gelukkig nieuwjaar!

We beginnen het nieuwe jaar met een nieuw begin voor de club. 15 jaar lang hadden we een vaste thuisbasis bij mijn broer en mama, eerst in de Graffity en nadien in de sporthal. Wij bedanken Robby en Lieve voor alle mooie jaren.

We worden met open armen ontvangen door Ernst en Jo van de Planchee (Putsebaan 25 in Keerbergen) Vanaf zondag 19 januari komen we daar samen voor vertrek.
gepost op 15-JAN-2020.

Nieuw purple haze telg!
Het bestuur heet Djibril Omar en Ayden Amine, de zonen van Baderdiene Afasi en Hakima, van harte welkom op deze wereld en in onze supportersclub. Ze werden geboren op 31 december. Van harte proficiat aan de ouders!
gepost op 04-JAN-2020.Nieuwe site
We zijn volop de nieuwe site aan het testen en gaan de leden al aanmaken. Je gaat hiervan een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. Dit zal nog NIET werken! Hou de mail wel goed bij. Zodra de site online is, kan je op de link klikken, je wachtwoord aanpassen en ben je klaar om in te schrijven. Voorlopig gaan wij de nieuwe site up to date houden met de oude site, dus elke wedstrijd waar je je nu voor ingeschreven hebt (of nog inschrijft) ga je niet opnieuw moeten doen nadien. Van zodra de site online is, zullen wij hier nog over communiceren en zal er wat extra uitleg volgen.
gepost op 04-DEC-2019.

WINTER BBQ OP 11/01/2020
gepost op 11-OKT-2019.
Florre is born !
Vanochtend ontvingen we het heuglijke nieuws dat Florre De Coster deze nacht geboren werd.
Dikke proficiat aan Tom, Emma en grote broers Jaentte, Yorbbe en Mille!
gepost op 18-SEP-2019.

Nieuw busmaatschappij
Beste leden,
LindenCars heeft met ons de samenwerking stopgezet. Als reden geven ze dat er een bus is uitgevallen die niet meer vervangen wordt. Het bestuur heeft hier zijn twijfels over. We hebben een nieuwe busmaatschappij moeten zoeken en gelukkig ook gevonden. Dit seizoen beginnen we bij Luxetour Vermeulen. Bij de zoektocht naar een busmaatschappij werd al snel duidelijk dat er niet te veel maatschappijen nog met supportersclubs willen rijden. Daarom vragen wij ook om jullie te gedragen op de bus. Zeker niet slaan op ruiten en/of plafonds van de bus. Voorzichtig met eten en drinken. Niet roken en/of vapen. Beleefd blijven tegen de chauffeur. De tabletjes enkel gebruiken om uw pint op te zetten. Afval in de zakjes en niet op de grond. Dit geldt zeker ook voor de kroonkurkjes. Gebruik van de WC zal weer enkel voor vrouwen zijn. We hebben dit in het verleden al tot vervelens toe herhaald maar kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat de busmaatschappij tevreden blijft.
gepost op 15-JUL-2019.

START NIEUW SEIZOEN
Beste leden, de inschrijvingen voor de eerste matchen zijn open!
Wie terug lid wilt worden mag alvast zijn 50eur lidgeld op ons rekening storten.
Wat betreft de voorschotten, voor een thuismatch moet je vanaf nu 5eur storten, voor een uitmatch blijft het 21eur.
Je moet dit jaar ook geen nieuw inschrijvingsnummer maken.
gepost op 02-JUL-2019.


VERTREK ROND VAN FRANKRIJK @ DECLIC
De Rond van Frankrijk start op 6 juli in Brussel en komt dan niet ver van Declic, bij Otcho, voorbijgereden. Beleef live de doorgang van de koers om daarna de etappe te volgen in Declic met een hapje en een drankje.
Als er genoeg mensen uit Keerbergen vertrekken (of onderweg), leggen wij een bus in.
Jullie kunnen daarvoor al zich inschrijven op onze site
gepost op 29-APR-2019.

Slecht nieuws
Afgelopen weekend vernam de supportersclub het droevige nieuws dat Karine Blockx, mama van Jens Vanwinckel, overleden is. De ganse supportersclub wenst Jens, Luc, Bregje en de rest van de familie veel sterkte toe.
gepost op 23-APR-2019.SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekeningnummer: BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Café De Planchee
  Putsebaan 25
  3140 Keerbergen
KALENDER
Klik op de wedstrijd om de inschrijvingen te bekijken. Klik hier om je in te schrijven.

15-MAA-2020 18u
STVV - RSC Anderlecht

RECENTSTE QUOTE'S
Klik hier om alle quotes te bekijken.

“'Qu'est-ce que ca veut dire', wa wilt da zegge?” - Chelle tijdens Slavia Praag away 2016

“Do you have a bike?” - Sylvester die een balpen wil vragen tijdens Slavia Praag away 2016

“Ik weet nog meer van het WK in 94 dan van Tottenham away!” - Bram tijdens Monaco away 2015