gepost op 16-OKT-2018.
ZULTE - RSCA
OPGELET : de bus vertrekt zondag om 11u !
gepost op 05-OKT-2018.

Eetdag SC Stamcafe
Op zaterdag 20 oktober organiseert SC 41 Stamcafe zijn 3de eetfestijn.
Het zou leuk zijn als we hier met een mooie groep naartoe kunnen gaan.
Ter herinnering: Elk aanwezig lid op een activiteit van een andere supportersclub krijgt een extra punt in het puntenklassement. Gelieve dus te laten weten indien jullie aanwezig zullen zijn.
gepost op 30-AUG-2018.nothing

SAVE THE DATE
PURPLE HAZE EETDAG OP ZATERDAG 5 JANUARI 2019 !
gepost op 17-AUG-2018.

Charleroi away
Iedereen heeft een ticket voor Charleroi, zelfs wie te laat of niet zijn voorschot heeft betaald. Die zullen uiteraard een boete moeten betalen.
gepost op 09-AUG-2018.

Kortrijk away
Iedereen heeft een ticket voor kortrijk!
gepost op 23-JUL-2018.

Abonnementen afhalen
De bestelde abonnementen kunnen afgehaald worden in de sporthal op dinsdag 17/07 en woensdag 18/07, telkens tussen 19u00 en 21u00.
gepost op 15-JUL-2018.
Nieuw seizoen
Beste leden,

Ons seizoen is prachtig afgesloten met een spetterend toernooi! Bedankt nogmaals aan alle helpers en alle sympathisanten.

De abonnementen zijn besteld voor volgend seizoen en voor het bestuur van een welverdiende vakantie gaat genieten, nog even dit.

Zoals elk jaar zijn er kleine aanpassingen voor het komend seizoen.

• De voorschotten worden niet meer cash aanvaard! De voorschotten moeten op de rekening gestort worden en moeten op de rekening staan voor de vermelde datum op de site. Dit om fouten te vermijden en discussies te voorkomen.
• Een Europese thuismatch telt vanaf nu voor 1 punt in het puntenklassement in plaats van 3.
• Onze bus wordt verkocht en het is nog onzeker, welke prijzen we volgend jaar voor de bussen gaan moeten betalen. Maar het huidig systeem en de huidige prijzen blijven toch nog gelden. Tenminste voor dit seizoen.
• Het bestuur telt 2 nieuwe namen : Kelly Meynaerts en Steven Van den Broeck.

Zoals elke jaar zullen jullie je punten krijgen voor een match vanaf de dag dat jullie lidgeld op de rekening staat.

De inschrijvingen voor de 7 eersten vaste wedstrijden zijn geopend! Let op, we herinneren jullie eraan dat de voorschotten vanaf nu enkel via overschijving mogen betaald zijn.

Er zal ook geen bus ingelegd voor de gratis oefenwedstrijd tegen Stade Rennais.

Up to 35!
gepost op 26-JUN-2018.

ABONNEMENTEN 2018-2019
Je kan weer je abonnement bestellen via de supportersclub. Gelieve ervoor te zorgen dat het bedrag van uw abonnement 2018-2019 TEN LAATSTE op 31 mei 2018 op onze rekening staat. Geen betaling is geen abonnement! Supporters die hun abonnementen verlengen moeten hun personal code per mail doorsturen (rsca heeft die per brief en of per mail aan elke abonnee doorgestuurd). Supporters die voor het eerst een abonnement nemen, laat ons dit weten via mail en geef ons al 5 voorkeursvakken door. Wij doen onze uiterste best iedereen een abonnement te bezorgen op de gewenste plaats! Het is niet meer mogelijk om als bedrijf jullie abonnement via ons te bestellen. Vergeet ook niet om opnieuw een inschrijvingsnummer aan te maken! Lidgeld blijft 50eur. Meer nieuws over de werking volgend seizoen volgt nog.
gepost op 23-MEI-2018.

Fan beleving
Beste leden,

Anderlecht bestuur toont meer begrip voor onze wensen en luistert naar ons. Een paar punten ivm sfeer in het stadion zijn al op gang (zie hieronder) en zondag zal DJ Danny draaien in het stadion. Wij moeten nu ook aan Anderlecht tonen dat we blij zijn met de eerste stappen. Wij moedigen jullie aan om 30min op voorhand binnen te gaan (binnen = niet aan de toog). Ook als respect voor Danny en om hem aan te moedigen. Zoals Marcske zegt: Anderlecht heeft zijn 12de man nodig, nu meer dan ooit, om er iets goed van te maken in deze play offs.

Begin deze maand hebben vertegenwoordigers van de supporters samengezeten met Sven De Wachter (ticketing) om de fanbeleving in ons stadion te bespreken. Hieronder vinden jullie het verslag van deze meeting.

Besproken punten:

1. Vakken beneden achter de goal:
Die moeten vol zitten. Anderlecht heeft de intentie om tegen de start van volgende seizoen de capaciteit te verdubbelen (+250 per vak). Hiervoor liggen drie scenario’s op tafel. Deze worden voorgelegd aan BZ. South Leaders verhuizen dan naar kant Mauves Army . Op termijn worden de S-vakken beneden achter de goal omgevormd tot familietribune. Ook de spandoek van Engie kan dan verdwijnen.

2. Grotere scoreborden om herhalingen te geven:
Dat onderzoek loopt. Er wordt getest of de dakconstructie hiervoor stevig genoeg is. Indien niet wordt er gekeken voor alternatief.

3. Toegang tribune 3:
Er wordt een extra ingang gemaakt. Ook het draaisysteem wordt aangepast waardoor alles vlotter moet verlopen.
Tribune 3 krijgt ook een nieuwe en grotere kantine die toegankelijk is voor de fans uit tribune 3 én 4 (de mogelijkheden worden onderzocht).

4. Betere muziek met dj:
Er komt een dj (DJ Danny) om de fans voor aanvang van de match al op te zwepen. Dat gebeurt al bij de eerste wedstrijd van de Play Offs

5. Opnieuw meer zaterdagavond voetbal:
Een nieuwe wind bij RSCA kan hier misschien verandering in brengen. (vooral) Ook de verkiezingen in oktober kunnen hierbij van belang zijn.

6. Ons stadion moet Anderlecht ademen:
Tribune 4 mag onderhanden genomen worden. Er worden ideeën naar voor geschoven om de grijze muren in de gangen aan te pakken. Paars en wit moet de standaard worden, met foto’s van oud-spelers, slogans en songteksten op de muren. De uitvoering gebeurt door de fans, ondersteund door enkele experts (graffitispuiter, schilder,...) uiteraard. Het materiaal wordt geleverd door RSCA. Opvolgmeeting wordt in de loop van april ingepland.

7. Old school support ‘in den bocht’:
Vakken N15, N16 en N17 worden sfeervakken voor old school support. De Engelse sfeer moet terugkeren naar ons stadion.
Abonnementen die niet verlengd worden in deze vakken worden gereserveerd voor een kerngroep van supporters. Die verzamelen bij de supportersclubs een namenlijst van fans die naar deze vakken willen verhuizen. De huidige abonnees worden NIET verplicht om te verhuizen maar krijgen hiervoor wel de kans. Bij de verlenging van hun abonnement gaan zij op de hoogte gebracht worden dat de kans bestaat dat er recht gestaan wordt in hun vak.
Een namenlijst van 150 tot 200 fans wordt opgemaakt.

8. Vernieuwing abonnementen:
Niet voor einde seizoen. De fans krijgen tot (minstens) 10 dagen na einde PO I voorrang om hun abonnement te vernieuwen.

9. Lege plaatsen in stadion:
Fans die moeten passen voor een thuiswedstrijd kunnen hun abonnement vanaf volgend seizoen te huur aanbieden via een platform. Als Anderlecht die vrijgekomen plaats verkoopt, krijgt de abonnee de week nadien de waarde van die wedstrijd (prijs abo gedeeld door 20) teruggestort op zijn/haar rekening. Uiteraard kunnen supporters en supportersclubs de vrije abonnementen nog steeds onderling verhuren of uitwisselen! Dat van vijf keer niet geweest geen voorrang meer bij volgende verlenging, klopt NIET!

10. Mobiliteit en parking:
Ook volgend seizoen worden er op wedstrijddagen shuttlebussen ingelegd van en naar de Cora en Decathlon in Anderlecht.

11. Animatie in stadion:
Vanaf volgend seizoen worden de fans, zowel jong als oud, betrokken bij activiteiten voor de match / tijdens de rust / na de match. Hiermee zijn mooi prijzen te winnen.

12. Aanwezigheid van Anderlecht verspreid over het land en op de luchthaven:
Daar wordt aan gewerkt. De eerste contacten hiervoor zijn al gelegd.
gepost op 29-MAA-2018.

SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen
KALENDER
Klik op de wedstrijd om de inschrijvingen te bekijken. Klik hier om je in te schrijven.

21-OKT-2018 14u30
RSC Anderlecht - Cercle Brugge

25-OCT-2018 18u55
RSC Anderlecht - Fenerbahce SK

28-OKT-2018 18u
Eupen - RSC Anderlecht

01-NOV-2018 14u30
RSC Anderlecht - Lokeren

RECENTSTE QUOTE'S
Klik hier om alle quotes te bekijken.

“'Qu'est-ce que ca veut dire', wa wilt da zegge?” - Chelle tijdens Slavia Praag away 2016

“Do you have a bike?” - Sylvester die een balpen wil vragen tijdens Slavia Praag away 2016

“Ik weet nog meer van het WK in 94 dan van Tottenham away!” - Bram tijdens Monaco away 2015