Laatste Nieuws
Nieuw lokaal voor Purple Haze
Beste leden, nu de eetdag achter de rug is, is het tijd om aan de 2e helft van het seizoen te beginnen. Het bestuur en ikzelf wensen jullie een heel gelukkig nieuwjaar!

We beginnen het nieuwe jaar met een nieuw begin voor de club. 15 jaar lang hadden we een vaste thuisbasis bij mijn broer en mama, eerst in de Graffity en nadien in de sporthal. Wij bedanken Robby en Lieve voor alle mooie jaren.

We worden met open armen ontvangen door Ernst en Jo van de Planchee (Putsebaan 25 in Keerbergen) Vanaf zondag 19 januari komen we daar samen voor vertrek.
gepost door nothing op 15-JAN-2020.

Nieuw purple haze telg!
Het bestuur heet Djibril Omar en Ayden Amine, de zonen van Baderdiene Afasi en Hakima, van harte welkom op deze wereld en in onze supportersclub. Ze werden geboren op 31 december. Van harte proficiat aan de ouders!
gepost door nothing op 04-JAN-2020.Nieuwe site
We zijn volop de nieuwe site aan het testen en gaan de leden al aanmaken. Je gaat hiervan een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. Dit zal nog NIET werken! Hou de mail wel goed bij. Zodra de site online is, kan je op de link klikken, je wachtwoord aanpassen en ben je klaar om in te schrijven. Voorlopig gaan wij de nieuwe site up to date houden met de oude site, dus elke wedstrijd waar je je nu voor ingeschreven hebt (of nog inschrijft) ga je niet opnieuw moeten doen nadien. Van zodra de site online is, zullen wij hier nog over communiceren en zal er wat extra uitleg volgen.
gepost door tina op 04-DEC-2019.

WINTER BBQ OP 11/01/2020
gepost door nothing op 11-OKT-2019.
Florre is born !
Vanochtend ontvingen we het heuglijke nieuws dat Florre De Coster deze nacht geboren werd.
Dikke proficiat aan Tom, Emma en grote broers Jaentte, Yorbbe en Mille!
gepost door nothing op 18-SEP-2019.

Nieuw busmaatschappij
Beste leden,
LindenCars heeft met ons de samenwerking stopgezet. Als reden geven ze dat er een bus is uitgevallen die niet meer vervangen wordt. Het bestuur heeft hier zijn twijfels over. We hebben een nieuwe busmaatschappij moeten zoeken en gelukkig ook gevonden. Dit seizoen beginnen we bij Luxetour Vermeulen. Bij de zoektocht naar een busmaatschappij werd al snel duidelijk dat er niet te veel maatschappijen nog met supportersclubs willen rijden. Daarom vragen wij ook om jullie te gedragen op de bus. Zeker niet slaan op ruiten en/of plafonds van de bus. Voorzichtig met eten en drinken. Niet roken en/of vapen. Beleefd blijven tegen de chauffeur. De tabletjes enkel gebruiken om uw pint op te zetten. Afval in de zakjes en niet op de grond. Dit geldt zeker ook voor de kroonkurkjes. Gebruik van de WC zal weer enkel voor vrouwen zijn. We hebben dit in het verleden al tot vervelens toe herhaald maar kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat de busmaatschappij tevreden blijft.
gepost door nothing op 15-JUL-2019.

START NIEUW SEIZOEN
Beste leden, de inschrijvingen voor de eerste matchen zijn open!
Wie terug lid wilt worden mag alvast zijn 50eur lidgeld op ons rekening storten.
Wat betreft de voorschotten, voor een thuismatch moet je vanaf nu 5eur storten, voor een uitmatch blijft het 21eur.
Je moet dit jaar ook geen nieuw inschrijvingsnummer maken.
gepost door nothing op 02-JUL-2019.


VERTREK ROND VAN FRANKRIJK @ DECLIC
De Rond van Frankrijk start op 6 juli in Brussel en komt dan niet ver van Declic, bij Otcho, voorbijgereden. Beleef live de doorgang van de koers om daarna de etappe te volgen in Declic met een hapje en een drankje.
Als er genoeg mensen uit Keerbergen vertrekken (of onderweg), leggen wij een bus in.
Jullie kunnen daarvoor al zich inschrijven op onze site
gepost door nothing op 29-APR-2019.

Slecht nieuws
Afgelopen weekend vernam de supportersclub het droevige nieuws dat Karine Blockx, mama van Jens Vanwinckel, overleden is. De ganse supportersclub wenst Jens, Luc, Bregje en de rest van de familie veel sterkte toe.
gepost door nothing op 23-APR-2019.Danny Anthonissen is overleden
Met pijn in het hart moeten we jullie laten weten dat Danny Anthonissen overleden is. Danny was al jaren lid bij SC Purple Haze, Veel sterkte aan familie en vrienden. RIP DANNY

gepost door nothing op 06-FEB-2019.

PURPLE HAZE GAAT NAAR LINDEN CARS
BELANGRIJK BERICHT VOOR ONZE LEDEN
Het bestuur heeft besloten dat, met onmiddellijke ingang, onze professionele samenwerking met Red1Lines stopt.
Vanaf nu donderdag, rijden wij exclusief met Linden Cars van Rotselaar.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste beslissing was voor de club.
Natuurlijk hangt er een kostrpijs aan deze beslissing maar we zullen de prijzen voor de leden dit seizoen niet veranderen.
De situatie wordt herbekeken aan het einde van het seizoen. Wij herinneren jullie eraan dat een goede eetdag (Winter BBQ) en een goed toernooi ons toelaten om de meest voordelige prijzen te hanteren.
Wij rekenen ook op jullie om de nieuwe maatschappij te respecteren door de bus proper te houden en niet te roken noch te vapen op de bus.
Als jullie vragen en/of opmerkingen hebben, mogen jullie altijd het bestuur aanspreken.
gepost door nothing op 31-OKT-2018.

BUS RSCA - FENERBAHCE
Belangrijk mededeling : we komen niet aan 20 inschrijvingen voor de bus tegen Fenerbahce.
Donderdag zal er dus GEEN bus rijden !
gepost door nothing op 22-OKT-2018.

gepost door nothing op 16-OKT-2018.
ZULTE - RSCA
OPGELET : de bus vertrekt zondag om 11u !
gepost door nothing op 05-OKT-2018.

Eetdag SC Stamcafe
Op zaterdag 20 oktober organiseert SC 41 Stamcafe zijn 3de eetfestijn.
Het zou leuk zijn als we hier met een mooie groep naartoe kunnen gaan.
Ter herinnering: Elk aanwezig lid op een activiteit van een andere supportersclub krijgt een extra punt in het puntenklassement. Gelieve dus te laten weten indien jullie aanwezig zullen zijn.
gepost door nothing op 30-AUG-2018.nothing

SAVE THE DATE
PURPLE HAZE EETDAG OP ZATERDAG 5 JANUARI 2019 !
gepost door nothing op 17-AUG-2018.

Charleroi away
Iedereen heeft een ticket voor Charleroi, zelfs wie te laat of niet zijn voorschot heeft betaald. Die zullen uiteraard een boete moeten betalen.
gepost door nothing op 09-AUG-2018.

Kortrijk away
Iedereen heeft een ticket voor kortrijk!
gepost door nothing op 23-JUL-2018.

Abonnementen afhalen
De bestelde abonnementen kunnen afgehaald worden in de sporthal op dinsdag 17/07 en woensdag 18/07, telkens tussen 19u00 en 21u00.
gepost door maikel op 15-JUL-2018.
Nieuw seizoen
Beste leden,

Ons seizoen is prachtig afgesloten met een spetterend toernooi! Bedankt nogmaals aan alle helpers en alle sympathisanten.

De abonnementen zijn besteld voor volgend seizoen en voor het bestuur van een welverdiende vakantie gaat genieten, nog even dit.

Zoals elk jaar zijn er kleine aanpassingen voor het komend seizoen.

• De voorschotten worden niet meer cash aanvaard! De voorschotten moeten op de rekening gestort worden en moeten op de rekening staan voor de vermelde datum op de site. Dit om fouten te vermijden en discussies te voorkomen.
• Een Europese thuismatch telt vanaf nu voor 1 punt in het puntenklassement in plaats van 3.
• Onze bus wordt verkocht en het is nog onzeker, welke prijzen we volgend jaar voor de bussen gaan moeten betalen. Maar het huidig systeem en de huidige prijzen blijven toch nog gelden. Tenminste voor dit seizoen.
• Het bestuur telt 2 nieuwe namen : Kelly Meynaerts en Steven Van den Broeck.

Zoals elke jaar zullen jullie je punten krijgen voor een match vanaf de dag dat jullie lidgeld op de rekening staat.

De inschrijvingen voor de 7 eersten vaste wedstrijden zijn geopend! Let op, we herinneren jullie eraan dat de voorschotten vanaf nu enkel via overschijving mogen betaald zijn.

Er zal ook geen bus ingelegd voor de gratis oefenwedstrijd tegen Stade Rennais.

Up to 35!
gepost door nothing op 26-JUN-2018.

ABONNEMENTEN 2018-2019
Je kan weer je abonnement bestellen via de supportersclub. Gelieve ervoor te zorgen dat het bedrag van uw abonnement 2018-2019 TEN LAATSTE op 31 mei 2018 op onze rekening staat. Geen betaling is geen abonnement! Supporters die hun abonnementen verlengen moeten hun personal code per mail doorsturen (rsca heeft die per brief en of per mail aan elke abonnee doorgestuurd). Supporters die voor het eerst een abonnement nemen, laat ons dit weten via mail en geef ons al 5 voorkeursvakken door. Wij doen onze uiterste best iedereen een abonnement te bezorgen op de gewenste plaats! Het is niet meer mogelijk om als bedrijf jullie abonnement via ons te bestellen. Vergeet ook niet om opnieuw een inschrijvingsnummer aan te maken! Lidgeld blijft 50eur. Meer nieuws over de werking volgend seizoen volgt nog.
gepost door nothing op 23-MEI-2018.

Fan beleving
Beste leden,

Anderlecht bestuur toont meer begrip voor onze wensen en luistert naar ons. Een paar punten ivm sfeer in het stadion zijn al op gang (zie hieronder) en zondag zal DJ Danny draaien in het stadion. Wij moeten nu ook aan Anderlecht tonen dat we blij zijn met de eerste stappen. Wij moedigen jullie aan om 30min op voorhand binnen te gaan (binnen = niet aan de toog). Ook als respect voor Danny en om hem aan te moedigen. Zoals Marcske zegt: Anderlecht heeft zijn 12de man nodig, nu meer dan ooit, om er iets goed van te maken in deze play offs.

Begin deze maand hebben vertegenwoordigers van de supporters samengezeten met Sven De Wachter (ticketing) om de fanbeleving in ons stadion te bespreken. Hieronder vinden jullie het verslag van deze meeting.

Besproken punten:

1. Vakken beneden achter de goal:
Die moeten vol zitten. Anderlecht heeft de intentie om tegen de start van volgende seizoen de capaciteit te verdubbelen (+250 per vak). Hiervoor liggen drie scenario’s op tafel. Deze worden voorgelegd aan BZ. South Leaders verhuizen dan naar kant Mauves Army . Op termijn worden de S-vakken beneden achter de goal omgevormd tot familietribune. Ook de spandoek van Engie kan dan verdwijnen.

2. Grotere scoreborden om herhalingen te geven:
Dat onderzoek loopt. Er wordt getest of de dakconstructie hiervoor stevig genoeg is. Indien niet wordt er gekeken voor alternatief.

3. Toegang tribune 3:
Er wordt een extra ingang gemaakt. Ook het draaisysteem wordt aangepast waardoor alles vlotter moet verlopen.
Tribune 3 krijgt ook een nieuwe en grotere kantine die toegankelijk is voor de fans uit tribune 3 én 4 (de mogelijkheden worden onderzocht).

4. Betere muziek met dj:
Er komt een dj (DJ Danny) om de fans voor aanvang van de match al op te zwepen. Dat gebeurt al bij de eerste wedstrijd van de Play Offs

5. Opnieuw meer zaterdagavond voetbal:
Een nieuwe wind bij RSCA kan hier misschien verandering in brengen. (vooral) Ook de verkiezingen in oktober kunnen hierbij van belang zijn.

6. Ons stadion moet Anderlecht ademen:
Tribune 4 mag onderhanden genomen worden. Er worden ideeën naar voor geschoven om de grijze muren in de gangen aan te pakken. Paars en wit moet de standaard worden, met foto’s van oud-spelers, slogans en songteksten op de muren. De uitvoering gebeurt door de fans, ondersteund door enkele experts (graffitispuiter, schilder,...) uiteraard. Het materiaal wordt geleverd door RSCA. Opvolgmeeting wordt in de loop van april ingepland.

7. Old school support ‘in den bocht’:
Vakken N15, N16 en N17 worden sfeervakken voor old school support. De Engelse sfeer moet terugkeren naar ons stadion.
Abonnementen die niet verlengd worden in deze vakken worden gereserveerd voor een kerngroep van supporters. Die verzamelen bij de supportersclubs een namenlijst van fans die naar deze vakken willen verhuizen. De huidige abonnees worden NIET verplicht om te verhuizen maar krijgen hiervoor wel de kans. Bij de verlenging van hun abonnement gaan zij op de hoogte gebracht worden dat de kans bestaat dat er recht gestaan wordt in hun vak.
Een namenlijst van 150 tot 200 fans wordt opgemaakt.

8. Vernieuwing abonnementen:
Niet voor einde seizoen. De fans krijgen tot (minstens) 10 dagen na einde PO I voorrang om hun abonnement te vernieuwen.

9. Lege plaatsen in stadion:
Fans die moeten passen voor een thuiswedstrijd kunnen hun abonnement vanaf volgend seizoen te huur aanbieden via een platform. Als Anderlecht die vrijgekomen plaats verkoopt, krijgt de abonnee de week nadien de waarde van die wedstrijd (prijs abo gedeeld door 20) teruggestort op zijn/haar rekening. Uiteraard kunnen supporters en supportersclubs de vrije abonnementen nog steeds onderling verhuren of uitwisselen! Dat van vijf keer niet geweest geen voorrang meer bij volgende verlenging, klopt NIET!

10. Mobiliteit en parking:
Ook volgend seizoen worden er op wedstrijddagen shuttlebussen ingelegd van en naar de Cora en Decathlon in Anderlecht.

11. Animatie in stadion:
Vanaf volgend seizoen worden de fans, zowel jong als oud, betrokken bij activiteiten voor de match / tijdens de rust / na de match. Hiermee zijn mooi prijzen te winnen.

12. Aanwezigheid van Anderlecht verspreid over het land en op de luchthaven:
Daar wordt aan gewerkt. De eerste contacten hiervoor zijn al gelegd.
gepost door nothing op 29-MAA-2018.

Inschrijvingen Genk - RSCA
In het kader van het eerst verplaatsing van 2018 tegen Genk, vraagt rsca onze lijst binnen te brengen 2 weken op voorhand in plaats van 1 week. We weten nog niet als het altijd zo zal zijn in de toekomst. In ieder geval moeten jullie voor 7 januari zich inschrijven voor genk away, in plaats van 14 januari.
gepost door nothing op 22-DEC-2017.


Purple Haze on Ice
Purple Haze On Ice zal doorgaan op donderdag 28 december. We verzamelen in de kantine van de schaatsbaan om 19u. Vanaf 19u30 mogen we op het ijs. Iedereen welkom om ons te vergezellen!
gepost door nothing op 21-NOV-2017.RSCA - STANDARD (BEKER)
In het Kader van de beker van Begië speelt RSC Anderlecht thuis tegen Standard op woensdag 29 november om 20u45. Wie een ticket wilt moet ASAP 10eur betalen op de rekening van de supportersclub. Er is geen voorangperiode voor de abonnees.
gepost door nothing op 07-NOV-2017.Nieuwe Purple Haze telg geboren
Het bestuur heet Lily, de dochter van Yentof en Jolien van harte welkom op deze wereld en in onze supportersclub. Lily werd geboren op 1 november. Van harte proficiat aan de ouders!
gepost door nothing op 2-NOV-2017.EUPEN-RSCA
Aangezien wij verplichten zijn om met andere supportersclubs te rijden, hebben wij ons traject moeten veranderen. De bus stopt niet meer in Rotselaer en Lummen maar wel in Machelen en Hoegaarden. We rijden mee met Mauves Ajuintjes, Mauves Army en New Saint-Guidon.
gepost door nothing op 23-OKT-2017.


PSG en Celtic Away
De maatregelen opgesteld door de Franse autoriteiten in het kader van de verplaatsing naar Parijs zijn voor ons onaanvaardbaar. Combi bus vanuit Rekkem, om 14u al vertrekken, supporters die niet toegelaten worden tot het centrum, geen alcohol op de bus, geen pipi stop, enz. De supportersclub heeft dus beslist om geen bus in te leggen en geen tickets te bestellen. De voorschotten die al betaald waren zullen nog deze week terugbetaald worden.

De tickets voor Celtic Away komen op 65eur. Wie een ticket wilt, moet zich dus inschrijven en dit bedrag op de rekening storten voor 4 november 2017!
gepost door nothing op 17-OKT-2017.

Eetdag Stamcafe zaterdag 21 september
Volgende zaterdag gaan wij onze vrienden van Stamcafe steunen op hun eetdag. Gelieve te laten weten als je meegaat.
Herinnering : minimum 8 pers. per eetdag als jullie willen dat ons huidig systeem behouden wordt.

gepost door nothing op 15-OKT-2017.

HERINNERING : Mosseldag SV Schriek
Weekend van 13 oktober vinden traditioneel de Mosseldagen van SV Schriek plaats. Zaterdag 14 oktober zullen wij SV Schriek steunen. Afspraak om 18u in de kantine van Schriek.
gepost door nothing op 06-OKT-2017.VERPLAATSING NAAR BAYERN MUNCHEN
De definitief prijs voor de verplaatsing naar Munchen is 130eur voor de leden en 145eur voor de niet leden (Bus, Ticket voor de match en drank incl.).
De bus vertrekt maandag 11 september om 23u. vanuit Keerbergen.
gepost door nothing op 04-SEP-2017.Mosseldag SV Schriek
Weekend van 13 oktober vinden traditioneel de Mosseldagen van SV Schriek plaats. Zaterdag 14 oktober zullen wij SV Schriek steunen. Afspraak om 18u in de kantine van Schriek.
gepost door nothing op 31-AUG-2017.BAYERN MUNCHEN AWAY
De inschrijvingen voor Bayern away zijn geopend. Het vertrek is om 23u30 vanuit Keerbergen gepland maar dit kan nog veranderd worden. Het voorschot is 50eur en moet op de rekening staan voor 3 september 2017. Het basisprijs voor de bus incl. drank is 50eur voor de leden en 70eur voor de niet leden maar deze kunnen ook nog aangepast worden afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
gepost door nothing op 25-AUG-2017.

Champions League thuismatchen
De prijzen van de mini abonnementen zijn bekend. Gelieve zo snel mogelijk via mail te laten weten of je een mini-abonnement wilt nemen en het juiste bedrag over te schrijven. Wij doen woensdagmorgen 1 bestelling.
Laat ook even weten indien je geen mini abonnement wilt op jouw abonnement.
gepost door nothing op 25-AUG-2017.

EUROPEESE VERPLAATSINGEN
Voor de europeese verplaatsingen naar Bayern Munchen en PSG legt de supportersclub een bus in. Meer info volgt
gepost door nothing op 24-AUG-2017.

BESTELLING MINI ABONNEMENTEN CHAMPIONS LEAGUE
De bestellijsten voor de mini abonnementen voor de Champions League moeten ten laatste op woensdag 30 augustus binnen zijn bij RSCA. De prijzen en alle andere informatie zal RSCA ons ten laatste vrijdagmorgen 25 augustus bezorgen. Tina en Jerome zijn op vakantie en dienen dus alles van op verplaatsing te regelen. Wij vragen dan ook aan diegenen die een mini abonnement willen om dit ten laatste dinsdag 29 augustus te laten weten en ook zo snel mogelijk het geld over te schrijven als we de prijzen doorgegeven hebben. Wij doen ÉÉN ENKELE bestelling op woensdagmorgen. Indien je dus dinsdagavond niets hebt laten weten , zal je het zelf moeten regelen. Bedankt voor jullie begrip!
gepost door nothing op 18-AUG-2017.

LOTING CHAMPIONS LEAGUE
Als we volgende week 1 van deze clubs trekken met de loting van de Champions League legt de club een bus in: Chelsea, Bayern, PSG, Dortmund, Basel, Leipzig, Young Boys Berne, Hoffenheim, Tottenham, Feyenoord. Zij die met de bus meegaan hebben voorrang op een ticket.
gepost door nothing op 18-AUG-2017.PUNTENKLASSEMENT EN VERDELING ANTWERP
Door een technisch mankement krijgen we het puntenklassement niet opgeladen. De verdeling van Antwerp staat wel al online.
gepost door nothing op 24-JUL-2017.

ABONNEMENTEN
Het is bijna zover. Nu zaterdag moeten we enkel Zulte nog opzij zetten voor de Supercup en dan begint het seizoen!
Terug wekelijks met de kameraden naar ons geliefde Anderlecht kijken met een pintje erbij (of ne cola uiteraard)
Hiervoor hebben jullie natuurlijk je abonnementen nodig. Wij zijn zaterdag aanwezig vanaf 19u30 in cafe Le But tegenover ingang 4 en de fanshop.
Indien je abonnement door iemand anders afgehaald mag worden, laat ons dit dan even weten. Zo vermijden we traantjes.
gepost door nothing op 19-07-2017.

EETDAG MAGIC MAUVES OP 2 en 3 SEPTEMBER 2017
Zaterdag en zondag 2 en 3 september kunt ge lekkere steak of kipfilet gaan eten bij de Magic Mauves. Wij willen iedereen massaal op die eetdag zien!
Nog even een kleine herinnering aan de voorwaarden voor het nieuwe systeem:
Minstens 8 leden steunen de evenementen van bevriende supportersclubs of het nieuwe systeem vervalt in 2018-2019.
De helft van het bestuur is jammer genoeg nog op vakantie en kan niet gaan dus daar moet je deze keer niet op rekenen om aan die 8 man te komen.
gepost door nothing op 11-JUL-2017.

SUPERCUP
Aangezien de abonnees geen voorrang hebben op de ticketverkoop gaan we morgen al een eerste bestelling doen voor de tickets.
Kan iedereen die meewilt zich vandaag nog inschrijven?
gepost door nothing op 06-JUN-2017.


TRUI
Wil jij ook zo een bangelijke trui met het nieuw logo op?
Dat kan!
Stort 35eur op het welgekende rekeningnummer met vermelding van "je naam-Man/Vrouw-je maat" en wij doen het nodige.
Je kan bestellen tem 31/07.

gepost door nothing op 05-07-2017.

WE ARE OPEN FOR BUSINESS!
De drank is gehaald, de bussen zijn besteld, onze beentjes zijn ingesmeerd en de matchen staan online. De inschrijvingen zijn vanaf nu dus officieel geopend!
gepost door nothing op 03-JUL-2017.
JUPILER ACTIE
Jupiler actie dit weekend!
2e bak aan -50% Als je vrijdag je abo komt halen stop dan even in de Colruyt of Delhaize en neem wat bakken mee.
Kan je vrijdag niet komen? Geen probleem! Je mag nog altijd bakken gaan halen en die bij de eerstvolgende wedstrijd meenemen naar de sporthal.
Vergeet zeker jullie kasticketjes niet, zodat we jullie kunnen terugbetalen!
gepost door tina op 29-JUN-2017.

Abonnementen 2017-2018
Vrijdag 30/06 zitten wij in de sporthal van 17u tot 20u. Wie die dan tijd heeft mag langskomen voor zijn abonnement. De anderen sturen best even een prive berichtje om iets af te spreken.
gepost door nothing op 27-JUN-2017.
De abonnementen zijn binnen!
Alle nieuwe abonnees hebben hun voorkeursvak gekregen en diegenen die wilden verschuiven, zijn verschoven.
De verlengingen zijn ook allemaal in orde.
Geef ons nog even de tijd om alles te dubbelchecken en dan laten we weten waar en wanneer ze opgehaald kunnen worden.
gepost door nothing op 22-JUN-2017.

SEIZOEN 2017-2018
Beste leden,

Na een lang seizoen vol Europese wedstrijden en een 34e titelfeest werd ons seizoen afgesloten met een succesvol tornooi. Wij danken jullie voor jullie massale aanwezigheid. Intussen staat het nieuwe seizoen voor de deur: samen met u hopen we op dezelfde mooie resultaten, maar ook op heel wat beter voetbal. In tegenstelling tot het bestuur van onze geliefde club is ons bestuur al klaar met haar huiswerk voor het nieuwe seizoen.

De bestuursploegen onder voorzitters Pedro en Tom hebben er steeds naar gestreefd om al onze supporters op een zo goedkoop mogelijke, doch comfortabele manier naar de wedstrijden van hun Anderlecht te brengen. Zij hebben de laatste 15 jaar vele zaken moeten afwegen en beslissingen moeten nemen in het belang van de SC. Ongeveer anderhalf jaar geleden de grootste beslissing ooit en niet zonder risico. Na die beslissing werd een plan opgesteld met te behalen doelen voor juni 2016, juni 2017 en juni 2018. Er zijn momenten geweest dat we de broeksriem hebben moeten aanspannen, dat er even stress te bespeuren was en dat we misschien wat strenger geweest zijn dan anders. Vandaag kunnen we met grote trots melden dat we het doel van juni 2018 reeds een jaar eerder gehaald hebben.

Vooreerst hebben we voor de eerste keer in 15 jaar eens aan onszelf gedacht en hebben we geinvesteerd in een koelcel. Deze koelcel koelt meer dan 100 bakken tegelijk, bespaart ons tevens heel wat ruimte en vooral tijd. Het betekent namelijk dat er, voorzichtig geschat, per seizoen ongeveer 15.000 flesjes minder door de handen van ons drankteam moeten gaan om in de frigo s gelegd te worden.

Daarnaast was het doel natuurlijk om onze leden iets terug te geven voor hun inspanningen. Zonder jullie aanwezigheid (en jullie centen natuurlijk) hadden we ons doel nooit kunnen verwezenlijken. Daarom willen we jullie belonen door het lidgeld voor 16 jaar (op 1 juli) en jonger af te schaffen en het lidgeld voor ouder dan 16 op te trekken naar 50 euro.

Wat krijgen jullie hiervoor in ruil?
-De busprijs voor 16 jaar (op 1 juli) en jonger wordt naar 0 euro gebracht
-De busprijs voor ouder dan 16 wordt naar 5 euro gebracht voor de leden
-De busprijs voor ouder dan 16 wordt naar 15 euro gebracht voor de niet-leden
-De drank is GRATIS
-De pronostiek verdwijnt
-Voor de thuiswedstrijden dienen geen voorschotten meer betaald te worden
-Voor de uitwedstrijden wordt het voorschot verlaagd naar 21 euro

Uiteraard krijgen leden ook nog steeds een aanzienlijk voordeliger tarief voor de Europese verplaatsingen met de bus.

Gelieve een nieuw inschrijvingsnummer aan te maken op de website om uw inschrijvingen te kunnen voltooien. Let erop om al uw gegevens correct en volledig in te vullen: het maakt ons werk een pak makkelijker en minder tijdrovend.

De inschrijvingen moeten nog steeds 1 week voor de wedstrijd voltooid zijn, tenzij anders vermeld op de site. Mensen die niet correct zijn ingeschreven worden beschouwd als niet-lid en moeten dus 15 euro betalen.

Eveneens worden er nog steeds alleen punten toegekend indien correct werd ingeschreven. De toekenning van punten wordt uitgebreid met evenementen van de andere supportersclubs: Voor de steun van een evenement van een andere SC zal 1 punt toegekend worden.

Wij zoeken uiteraard nog naar de juiste formule: Misschien is 50 euro lidgeld teveel, misschien te weinig, indien nodig zullen wij volgend seizoen bijsturen. Feit is dat jullie allemaal een (aanzienlijk) financieel voordeel zullen halen uit deze nieuwe formule. Natuurlijk zijn hier enkele voorwaarden aan gekoppeld:
-De spaghettidag moet beter
-Het tornooi moet even succesvol blijven
-Minstens 20 supporters moeten de eetdag van Schriek steunen (datum wordt gecommuniceerd)
-Elk evenement van een andere SC moet de steun krijgen van minstens 8 van onze leden

Wij hechten zeer veel belang aan de laatste 2 punten. Het is in grote mate aan hen te danken dat wij deze formule kunnen toepassen. Deze formule verdwijnt volgend seizoen onherroepelijk indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt!!!

Het bestuur gaat dit jaar verder zonder Bert. 15 jaar lang heeft hij de supportersclub gedragen. Hij zorgde voor onze bussen, onze tickets en onze pintjes. Hij was callcenter en reisbureau, administratief bediende, klaagpaal, peacekeeper, chauffeur, drijvende kracht en nog veel meer. We willen hem bedanken voor al zijn inzet al die jaren en hopen dat hij nu in alle rust kan genieten van zijn Anderlecht! Merci Bert!

Wij wensen u een fijn seizoen met goed voetbal, spectaculaire doelpunten, klinkende overwinningen, een mooie Europese campagne, een 35e landstitel en vooral veel plezier.

Come On You Mauves
Het bestuur
gepost door nothing op 16-JUN-2017.

SpeelschemaTornooi 10/06
Hierbij kan het speelschema voor het tornooi teruggevonden worden. Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Groepsfase

Play-offs
gepost door maikel op 3-JUN-2017.

HERINNERING ABO 2017-2018
Nog even alles op een rijtje:

- Wil je je abo door ons laten verlengen stort dan VANDAAG nog het juiste bedrag op onze rekening.
- Wil je zelf je abo verlengen, laat dit dan even weten. (Laat dan zeker ook bij ticketing weten dat je aangesloten bent bij SC Purple Haze)
- Indien je je abo NIET wilt laten verlengen, laat dit dan ook even weten. Met uw plaats kunnen wij misschien 1 van onze nieuwe leden een plezier doen!
- Indien je van plaats wil veranderen, verlengen we eerst je huidige plaats om er zeker van te zijn dat je nog een abo zal hebben. Daarna kijkt RSCA of er plaats is in je nieuwe voorkeursvak.
- Indien je dit jaar voor het eerst een abo wenst, stort dan VANDAAG het juiste bedrag en geef je voorkeursvak door.
gepost door nothing op 09-MEI-2017.

No stress!
Er gaan momenteel veel geruchten rond over volgend seizoen.

Sommige zijn waar, andere gedeeltelijk en sommige zijn totaal verkeerd.

Dat er al mensen/groepen op de hoogte zijn en anderen niet, ligt aan een miscommunicatie tussen het bestuur en is dus niet omdat we sommige mensen liever hebben als anderen.
Het bestuur ziet alle leden even graag en wilt geen ruzie onderling!

Wat we al kunnen en willen zeggen:

Onze supportersclub is financieel zeer gezond en onze eerste bekommernis is altijd geweest om alle supporters, leden en niet-leden, op een aangename en zo goedkoop mogelijke manier naar hun favoriete hobby te brengen: Er zal voor ELKE MATCH in BELGIE een bus ingelegd worden vanaf 11 correcte inschrijvingen.

Het tornooi sluit altijd ons seizoen af en is een belangrijke vorm van inkomsten. Het succes van ons tornooi zal bepalen voor welke aanpak we volgend jaar gaan.

JA, er komt een all-in prijs voor bus en drank.
NEE, we weten nog niet hoeveel die zal bedragen.
WAARSCHIJNLIJK zal eveneens het lidgeld aangepast worden.

Hoe groter het succes van het tornooi, hoe voordeliger voor jullie en voor onze bevriende supportersclubs. De bal ligt in jullie kamp.

Na de afhandeling van het tornooi, lees eind juni, zullen wij communiceren over de aanpak van volgend seizoen!
gepost door nothing op 5-MEI-2017.

Lidgelden
Gelieve nog geen lidgeld over te maken voor volgend seizoen. Afhankelijk van het succes van ons tornooi zullen wij dit herbekijken. Wij laten jullie de aanpak voor volgend seizoen eind juni weten. Gelieve tot dan geen betalingen te doen met betrekking tot volgend seizoen, tenzij we daar om vragen.
gepost door nothing op 5-MEI-2017.

Slecht nieuws
De (groot-)vader van de familie Koekoekx is afgelopen zaterdag overleden. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 6 mei om 10 uur in de kerk van Beerzel. We verzamelen om 9u35 in cafe Welkom tegenover de kerk. Wij wensen de familie Koekoekx veel sterkte bij het verlies van hun (groot-)vader.
gepost door nothing op 1-MEI-2017.

Busveteranen in de penarie
Busveteraan Eddy Houblon is vanmorgen gevallen en werd naar het ziekenhuis gevoerd met een gebroken heup. Ook vernamen wij recent dat die andere veteraan, Marc Crol, een dubbele hartoperatie heeft ondergaan en nog 1 dient te ondergaan. Wij wensen hen allebei een snel herstel!
gepost door nothing op 29-APR-2017.

HERINNERINGEN
1) De drankbonnetjes verdwijnen volgend seizoen! Deze bonnetjes zijn volgend seizoen NIET meer geldig en zullen NIET terugbetaald worden! 2) Het bedrag van uw abonnement 2017-2018 moet TEN LAATSTE op 13 mei 2017 op onze rekening staan.
gepost door nothing op 27-APR-2017.


Slecht nieuws
De vader van Marc Crol is afgelopen vrijdag overleden. Pa Crol droeg onze supportersclub een warm hart toe en kwam ons steeds steunen op de spaghettidag. Zijn huis gold meer dan eens als vertrekpunt naar een Europese away en iedereen was dan ook steeds welkom om eentje te drinken voor vertrek of na aankomst. Wij wensen Marc veel sterkte in deze moeilijke periode. De begrafenis vindt plaats op donderdag 27 april om 10 uur in de Basiliek Van Onze Lieve Vrouw van Hanswijk in de Hanswijkstraat in Mechelen. We verzamelen om 9u40 tegenover de ingang van de Basiliek. Er is geen avondmis. Online condoleren kan op: vancamp.sereni.be
gepost door nothing op 24-APR-2017.

Manchester United - RSC Anderlecht
Heb je gereserveerd via de bus? Krijg je je voucher op de bus! Heb je vlucht geboekt via Bert, ben je gelinkt aan Hasselt of Tienen, dan krijg je je vouchers op de vlucht of in Manchester. Heb je een link met Purple Haze Achterkant, Ava of de Frickxkes, krijg je je ticket morgen op de bus richting Oostende(pak elkaars vouchers mee !!! ) Al de rest komt morgen vanaf 14u15 zijn vouchers afhalen in de Sporthal, Putsebaan 103 Keerbergen!!
gepost door nothing op 15-APR-2017.

Info verplaatsing Man United
Klik hier om alle informatie te krijgen over de verplaatsing naar Manchester
gepost door nothing op 14-APR-2017.

Busreis Manchester United - RSC Anderlecht
De supporters die de trip naar Manchester met de bus maken, dienen op woensdag 19 april om 23u30 op de Carpool Parking van Brucargo te zijn. De bus pikt jullie daar op om door te rijden naar Stamcafe in Sint-Lievens-Houtem. Jullie vouchers zijn betaald en zullen daar overhandigd worden, de bus en de drank hebben jullie eveneens reeds betaald en regelen `wij onderling. De organisatie is in handen van Stamcafe, dus zij bepalen de regels. Wij rekenen op jullie om er een fantastische en sfeervolle trip van te maken!
gepost door nothing op 10-APR-2017.

RSCA - Manchester United
De ticketverdeling staat online. Diegenen die op eigen vervoer naar Anderlecht gaan, dienen morgen om 18u30 hun tickets te komen afhalen in de Sporthal.
gepost door nothing op 10-APR-2017.
ABONNEMENTEN 2017-2018
Je kan weer je abonnement bestellen via de supportersclub. Hieronder de verschillende prijzen. Gelieve ervoor te zorgen dat het bedrag van uw abonnement 2017-2018 TEN LAATSTE op 13 mei 2017 op onze rekening staat. Geen betaling is geen abonnement! Supporters die voor het eerst een abonnement nemen, gelieve jullie gegevens HIER in te vullen en ons via mail 5 voorkeursvakken te bezorgen. Wij doen onze uiterste best iedereen een abonnement te bezorgen op de gewenste plaats! PRIJZEN
gepost door nothing op 7-APR-2017.

RSCA - Manchester United
Ticketing RSCA laat ons zonet weten dat zij hopen op 10 of 11 april meer nieuws te kunnen geven in verband met de tickets voor de niet-reguliere-competitie-abonnees.
gepost door nothing op 7-APR-2017.
DE DRANKBONNETJES VERDWIJNEN VOLGEND SEIZOEN !
Volgend seizoen veranderen wij het systeem van de drank op de bus. Wat of hoe er verandert laten we jullie nog weten. Wel is het zeker dat de bonnetjes zullen verdwijnen. Gelieve daarom al jullie drankbonnetjes op te gebruiken voor het einde van het seizoen. Graaf in uw broekzakken, kijk nog eens in de zakken van uw wintervest en keer uw schuiven om! Deze bonnetjes zijn volgend seizoen NIET meer geldig en zullen NIET terugbetaald worden!
gepost door nothing op 6-APR-2017.

Manchester United - RSC Anderlecht
De ticketverdeling voor Manchester United uit is online gezet. We doen nog steeds onze uiterste best om ook alle reserven van tickets te voorzien. De leden die met de bus rijden, zijn welkom op de bus van bevriende supportersclub Stamcafe en dienen 148 euro over te maken voor ticket, bus en drank. Wij communiceren later over plaats en uur van vertrek. De leden die op eigen vervoer reizen dienen 43 euro over te maken. Jullie hebben welgeteld 1 week tijd om het geld op onze rekening te krijgen. Indien uw geld niet uiterlijk zaterdag op onze rekening staat, schuiven wij uw ticket door naar 1 van de reserven.
gepost door nothing op 1-APR-2017.

RSCA - Manchester United
De tickets voor de thuiswedstrijd tegen Manchester United zijn besteld. Afwachten maar...
gepost door nothing op 30-MAA-2017.
RSCA - Manchester United NIET-Abonnees
De Niet-abonnees die een ticket wensen aan te vragen voor de wedstrijd tegen Man United, dienen in hun overschrijving duidelijk de maximum prijs van hun ticket te vermelden en eveneens dit bedrag over te maken, vermeerderd met de 10 euro voor de bus en eventueel het lidgeld.
gepost door nothing op 20-MAA-2017.

Tickets Manchester United
In de kwartfinale van de Europa League zal Anderlecht het opnemen tegen Manchester United op donderdag 13 april (thuis) en donderdag 20 april (uit), telkens om 21u05. De inschrijvingen voor beide wedstrijden zijn geopend. De ticketprijzen voor de thuiwedstrijd worden maandag door Anderlecht bekend gemaakt. Gelieve voor de thuiswedstrijd de volledige ticketprijs + 10EUR voor de bus over te schrijven om uw inschrijvingen te vervolledigen tegen TEN LAATSTE 28 maart. Vanaf 20 correcte inschrijvingen wordt er een bus ingelegd. Voor de uitwedstrijd werden al tientallen vluchten geboekt. Onze supportersclub legt zelf geen bus in. Uiteraard voorzien we wel de mogelijkheid om met de bus te reizen in samenwerking met een bevriende supportersclub. Van zodra de prijzen bekend zijn, laten we het weten!
gepost door maikel op 17-MAA-2017.

HERHALING! Inschrijvingen
Gelieve u steeds in te schrijven op de site alvorens te betalen! 1 - Wij gaan af op het aantal inschrijvingen op de site om onze tickets te bestellen als het snel moet gaan! 2 - Indien jullie niet ingeschreven zijn, kunnen wij ook jullie betaling niet toewijzen en ontstaan er misverstanden omtrent de betalingen! Indien wij een betaling niet kunnen toewijzen aan een inschrijving, zullen wij het bedrag direct terugstorten. Dank voor jullie begrip.
gepost door nothing op 3-MAA-2017.

RSC Anderlecht - Apoel Nicosia
De prijzen voor de thuiswedstrijd tegen Nicosia werden bekendgemaakt. Gelieve voor 1 maart in te schrijven en te betalen. Het voorschot bedraagt 30 euro! Er wordt een bus ingelegd vanaf 20 betaalde inschrijvingen.
gepost door nothing op 25-FEB-2017.

Westerlo away
Woensdag vertrekken we om 19u00 aan de sporthal van Keerbergen. Diegenen die rechtstreeks komen, zien we aan Het Hoeveke.
gepost door nothing op 23-JAN-2017.
Geen bus voor thuiswedstrijd tegen Zenit
Gezien het beperkte aantal inschrijvingen, zal er geen bus worden ingelegd voor de thuiswedstrijd tegen Zenit.
gepost door nothing op 14-JAN-2017.
RSCA - ZENIT
Nog 1 week om tickets te bestellen en te betalen!
gepost door nothing op 6-JAN-2017.
Puntenklassement aangepast
Zoals elk jaar vervallen op 1 januari de punten die behaald werden tussen 1 januari en 30 juni van het vorige jaar. Het nieuwe puntenklassement werd geupdatet. Gelieve voor 15 januari het bestuur te contacteren indien je denkt dat er een fout in jouw berekening geslopen is.
gepost door nothing op 2-JAN-2017.

Het Frietboerke overgelaten
Bjorn heeft zijn zaak overgelaten vanaf 1 januari. Hij zal de zaak nog even blijven ondersteunen als werknemer tot de nieuwe eigenaars ingewerkt zijn. Zijn volgende initiatief is een bar openhouden in Thailand. In naam van de hele supportersclub, wenst het bestuur Bjorn te bedanken voor zijn vertreklokaal in nood, zijn sponsoring bij onze evenementen, zijn tweewekelijkse bouletten voor op de bus en zijn overheerlijke frieten. Bovendien veel succes met de bar in Thailand! Bedankt Bjorn!
gepost door nothing op 27-DEC-2016.

Slecht nieuws
De mama van onze buschauffeur, Reduan, is vannacht overleden. Er zal een kaartje ter beschikking zijn om ons medeleven te betuigen. Via deze weg wenst de ganse supportersclub haar medeleven te betuigen aan Reduan en zijn familie.
gepost door nothing op 20-DEC-2016.


RSC Anderlecht loot Zenit
Anderlecht speelt op donderdag 16 februari om 21u05 tegen het Russische Zenit Sint-Petersburg. De bus vertrekt om 19 uur. Tickets dienen betaald te worden tegen 14 januari!
gepost door nothing op 17-DEC-2016.Purple Haze on Ice
Purple Haze On Ice zal doorgaan op donderdag 29 december. We verzamelen in de kantine van de schaatsbaan om 19u. Vanaf 19u30 mogen we op het ijs. Iedereen welkom om ons te vergezellen!
gepost door nothing op 14-DEC-2016.


Stop bij Frietboerke
Morgen, na de wedstrijd tegen Club Brugge, zullen we voor de laatste keer dit jaar stoppen bij onze sponsor om een frietje te gaan eten!
gepost door nothing op 10-DEC-2016.
Refresh afgezet
De refresh na enkele seconden op de inschrijvingspagina is ondertussen afgezet. Geen reden meer om niet online in te schrijven dus!
gepost door nothing op 7-DEC-2016.
Cadeautip: Aftrap In Brussel
Recent verscheen Aftrap in Brussel bij uitgeverij Borgerhoff en Lamberigts. Het boek beschrijft 150 jaar geschiedenis van het voetbal in de hoofdstad en ver daarbuiten. Het vertelt het verhaal van de grote Brusselse clubs zoals Racing, Leopold Club, Union, Daring, RWDM en (uiteraard) Anderlecht en hun coryfeeen, tegen de achtergrond van de geschiedenis van Brussel zelf. Maar het boek bevat ook tal van vergeten, maar daarom zeker niet minder interessante verhalen en anekdotes uit het Brussels voetbal.

Als Anderlechtsupporter zal dit boek u ongetwijfeld interesseren. Want u krijgt een unieke blik op hoe de club na de tweede wereldoorlog uitgebouwd werd tot een referentie voor mooi en aantrekkelijk voetbal. Waar kwam de befaamde huisstijl juist vandaan en hoe keek men daar destijds tegenaan in de buitenlandse pers? (Met bewondering!) Maar u komt ook alles te weten over het cultstripverhaal rond Anderlecht dat in het weekblad Tintin/Kuifje verscheen. Of u ontdekt alles over de Deense voetballers bij Anderlecht -Morten Olsen werd geinterviewd- en hoe paars-wit aan de basis lag van de successen van de Deense nationale ploeg van de jaren 80. Een bijzonder orgelpunt op het boek wordt geplaatst door Youri Tielemans.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit boek door velen bijzonder interessant gevonden zal worden en het lijkt ons, gezien de periode van het jaar, ook een ideaal cadeau voor onder de kerstboom!
gepost door nothing op 2-DEC-2016.

Anderlecht Gin
Met de feestdagen in het vooruitzicht, loopt er een speciale aanbieding van de Anderlecht Gin via de supportersclubs. Een witte fles kost 35 euro en een paarse fles kost 37 euro. Indien je dergelijke fles wil bestellen, gelieve het verschuldigde bedrag met vermelding Anderlecht Gin over te maken op onze rekeningnummer voor 11 december.
gepost door nothing op 29-NOV-2016.

Nieuwe Purple Haze telg geboren
Het bestuur heet Lise, de dochter van Bram en Inne van harte welkom op deze wereld en in onze supportersclub. Lise werd geboren op 7 november. Van harte proficiat aan de ouders!
gepost door nothing op 28-NOV-2016.


Kortrijk away
Voor de verplaatsing naar Kortrijk hebben we meer aanvragen ontvangen dan tickets. Het puntenklassement wordt strikt toegepast om de ticketverdeling te doen. De reserves dienen standby te blijven tot vlak voor vertrek. Het bestuur doet er alles aan om iedereen van een ticket te voorzien.
gepost door nothing op 28-NOV-2016.

Charleroi away
Iedereen heeft een ticket voor de verplaatsing naar Charleroi.
gepost door nothing op 28-NOV-2016.
Betalingen
Wij stellen vast dat de betalingen via de KBC bank ons pas na 3 tot 5 dagen bereiken!! Hou hier rekening mee bij het betalen van uw voorschotten om boetes te vermijden!
gepost door nothing op 28-OKT-2016.
Mainz - RSC Anderlecht
Voor diegenen die noch de kalenderpagina checken, noch hun mail, smsen of facebook lezen: wegens de rij- en rusttijden vertrekt de bus tegen Mainz om 7 uur in Keerbergen en om 7u45 in Lummen. Gelieve om 6u30 in Keerbergen te zijn. Al JARENLANG vindt u de vertrekuren van de bus voor elke match terug op de overzichtspagina achter het busicoontje. Alleen heet de pagina niet meer Inschrijvingen, maar Kalender. Moeilijk is dat niet, lijkt ons. Nu we toch weten dat de startpagina zo aandachtig gelezen wordt, willen wij het ik-wist-het-niet-excuus niet langer horen. Tot donderdag!
gepost door nothing op 18-OKT-2016.

Inschrijvingen
Voor vragen omtrent inschrijvingen, gelieve voortaan een mailtje te sturen. Wij volgen de mailbox dagelijks op. In dringende gevallen kan je Tina contacteren.
gepost door nothing op 9-SEP-2016.
FSV Mainz 05 - RSC ANDERLECHT
Voor de verplaatsing naar Mainz werd het voorschot vastgelegd op 90 euro. Saldo wordt op matchdag verrekend. De flinkerds die reeds betaald hebben, mogen 60 euro bij storten. De bus vertrekt om 9u30 in Keerbergen en stopt omstreeks 10u15 in Lummen. Alleen fans die met de bus reizen, hebben kans op een ticket.
gepost door nothing op 7-SEP-2016.

Ticketprijzen Europa League
gepost door maikel op 27-AUG-2016.

Cadeautjes tijd voorbij
De site is weer up and running. Jullie hebben een maand de tijd gehad om gewend te raken aan de nieuwe inschrijvingsprocedure (Bestuur inclusief). Vanaf september is de speeltijd voorbij en worden de regels strikt toegepast: Bij niet correcte inschrijving 5 euro boete en geen punten. Mogen wij vragen zo veel mogelijk per overschrijving te betalen. Let op: storten alleen is niet genoeg, ook effectief inschrijven via de site aub!
gepost door nothing op 27-AUG-2016.

Europese verplaatsingen
De supportersclub legt een bus in naar Mainz. Voor de andere verplaatsingen mag iedereen zelf vervoer regelen. Let wel, indien er meer aanvragen dan beschikbare tickets zijn, telt het puntenklassement voor de ticketverdeling. Voor Baku bekijkt RSC Anderlecht momenteel de mogelijkheid om een charter in te leggen. Meer info volgt begin volgende week.
gepost door nothing op 26-AUG-2016.

Inschrijvingen geopend
De inschrijvingen voor de eerste wedstrijden zijn geopend. De andere wedstrijden worden zo snel mogelijk aangevuld. Om zowel organisatorische als financiele redenen, moet het voorschot nog steeds 7 dagen voor de wedstrijd IN ONS BEZIT zijn. Nog steeds wordt daar teveel tegen gezondigd wegens last minute betalen. Dit maakt het voor ons echt moeilijk werken. We hebben het tot in den treure toe gevraagd, we rekenen 2 euro boete aan, kennen geen punten toe en plaatsen jullie onderaan de ticketverdeling bij te laat voorschot betalen. Helaas zonder resultaat. Daarom trekken wij de boete voor te laat betalen op naar 5 euro! Wij wijzen erop dat het mogelijk is om vooruit te betalen.
gepost door nothing op 18-JUL-2016.

Openingswedstrijden
Voor de wedstrijd van woensdag 20 juli tegen Heerenveen is er intussen genoeg interesse betoond en wordt een bus ingelegd. De bus vertrekt om 17u15. De kwalificatiewedstrijd tegen FC Rostov op woensdag 3 augustus is eveneens GRATIS voor abonnees. De bus vertrekt om 18u30. De inschrijvingen worden geopend vanaf maandag!
gepost door nothing op 16-JUL-2016.

Oefenwedstrijd Heerenveen
Woensdag 20 juli speelt Anderlecht een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Heerenveen. De wedstrijd is gratis voor abonnees. Gelieve ons telefonisch of per mail te laten weten indien je met de bus wil meegaan. De bus vertrekt om 17u15.
gepost door nothing op 14-JUL-2016.


Werken aan de site
Beste leden, wij leggen momenteel de laatste hand aan de verbeteringen aan de site. Er komt een nieuwe inschrijvingsprocedure, die zowel jullie als ons een sneller en beter overzicht moet verschaffen. Daarnaast zullen jullie ook beter kunnen controleren voor welke wedstrijden jullie punten gekregen hebben. De site zal er maandag weer helemaal klaar voor zijn!
gepost door nothing op 13-JUL-2016.

Nieuwe Purple Haze Telg geboren!
Nieuwe Purple Haze Telg geboren! De supportersclub feliciteert Steven en Nathalie met de geboorte van hun dochtertje Fenna! Proficiat!
gepost door nothing op 06-JUL-2016.
Abonnementen seizoen 2016-2017
Hieronder de prijzen voor de abonnementen voor het seizoen 2016-2017. Gelieve ervoor te zorgen dat dit bedrag TEN LAATSTE op 9 juni 2016 op onze rekening staat. Geen betaling is geen abonnement! Supporters die voor het eerst een abonnement nemen, gelieve jullie gegevens HIER in te vullen en ons via mail 5 voorkeursvakken te bezorgen. Wij doen onze uiterste best iedereen een abonnement te bezorgen op de gewenste plaats! Het lidgeld zal ook volgend seizoen 15 euro bedragen. Gelieve dit ineens in orde te maken.
gepost door maikel op 30-MEI-2016.

Zulte away
Aangezien we voor de verplaatsing naar Zulte Waregem meer inschrijvingen hebben ontvangen dan het aantal tickets waarover we beschikken, hebben we een ticketverdeling opgesteld op basis van het puntenklassement. Indien je reserve bent, gelieve dan tot een halfuur voor vertrek stand-by te blijven, de kans is bestaande dat er mensen afbellen. De ticketverdeling is terug te vinden op de inschrijvingspagina.
gepost door nothing op 4-APR-2016.

Jupiler actie
Iedereen die heeft deelgenomen aan de Jupiler actie en voor ons bakken gaan kopen is, mogen die samen met de factuur meebrengen. Gelieve ervoor te zorgen dat alle bakken in ons bezit zijn tegen 13 maart, zodat wij in de pauze tussen competitie en Play-Offs kunnen inschatten of we toekomen.
gepost door nothing op 3-MRT-2016.

Moeskroen away
Iedereen heeft een ticket voor de verplaatsing naar Moeskroen, ook diegenen die niet correct waren ingeschreven.
gepost door nothing op 2-MRT-2016.
Slecht nieuws
De supportersclub wenst Nele Op De Beeck en haar familie veel sterkte met het verlies van haar grootvader.
gepost door nothing op 19-FEB-2016.
SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekeningnummer: BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Café De Planchee
  Putsebaan 25
  3140 Keerbergen