STVV - RSC Anderlecht
Inschrijven voor 08-MAA-2020!
15-MAA-2020
18u
Iedereen die een voorschot had betaald wordt terugbetaald!
Vertrekuur Bus
INFO
Wanneer ben ik correct ingeschreven?
1. Ik schrijf me tijdig in via de site, of telefonisch bij Tina Brasseur. Tijdig wil zeggen ten minste 1 week voor de wedstrijd. Tijdig inschrijven is de eerste stap naar een ticket.
2. Ik betaal tijdig mijn voorschot, voor een uitmatch is dit 21 EUR (tenzij anders vermeld). Voor een thuismatch hoeft geen voorschot betaald te worden. Bij wedstrijden waarvoor kaarten moeten aangekocht worden (bijvoorbeeld voor een Europese wedstrijd of een bekerwedstrijd) zal er bij de wedstrijd zelf steeds duidelijk vermeld worden wat u moet doen. Dit bedrag moet ten minste een week voor de wedstrijd in ons bezit zijn. Hou er dus rekening mee dat er een vertraging kan zitten bij een overschrijving tussen 2 banken! Niet tijdig op onze rekening = niet tijdig betaald. Tussen het betalen van een voorschot en het verschijnen op de website dat het voorschot tijdig betaald werd, kan soms enkele dagen tussen zitten, hou hier rekening mee.
3. Mijn voorschot betaal ik cash aan de inschrijvingstafel of stort ik op de rekening van de supportersclub: BE22 1430 9342 5047 (LET OP, nieuw rekeningnummer!). Wanneer ik geld overschrijf, vermeld ik steeds duidelijk mijn naam + de wedstrijd!
4. Tijdens het inschrijven via de site kies ik mijn opstapplaats. Indien ik toch ergens anders opstap, verwittig ik het bestuur.
5. Enkel wanneer ik correct ben ingeschreven voor een wedstrijd, zal ik punten ontvangen in het puntenklassement.
6. Hoewel het soms zo lijkt, is de supportersclub geen full-time job voor het bestuur. Gelieve deze stappen dan ook te respecteren.