De Bus

Busprijzen

LEDEN  
Volwassenen (16+) €5
Jongeren & kinderen (-16) Gratis
NIET LEDEN  
Volwassenen (16+) €15
Jongeren & kinderen (-16) Gratis

Bij een niet-tijdige inschrijving (en/of een niet-tijdige betaling van het voorschot) krijgt u geen punten voor het puntenklassement. Lid worden kost €50, kinderen en jongeren onder de 16 jaar moeten geen lidgeld betalen.
Gelieve ook steeds enige tijd voor het vertrekuur aanwezig te zijn.

Inschrijven

U kan zich inschrijven voor een wedstrijd op 3 manieren: via de website, via de inschrijvingstafel of telefonisch bij Tina Brasseur op 0493 51 74 07. Let op: enkel inschrijvingen via deze weg zijn geldig! Het is niet mogelijk in te schrijven bij een ander bestuurslid.

Indien u zich wilt inschrijven voor een uitwedstrijd of een thuiswedstrijd waarvoor aparte tickets dienen gekocht te worden betaalt u steeds een voorschot. Dit kan verschillen per wedstrijd (voor gewone uitwedstrijden in de Jupiler Pro League komt dit op €21). Als u door bepaalde omstandigheden belet bent en de desbetreffende wedstrijd niet kan bijwonen, gebeurt er het volgende:

Wedstrijd met ticketingverdeling* De eerstvolgende op de reservelijst ontvangt het ticket. Indien geen reservelijst zorgt u zelf voor een vervanger, of betaalt u de prijs van het ticket aan de club.

Wedstrijd met vrije verkoop* Als u tijdig verwittigt kunnen wij uw bestelling nog annuleren. Indien u te laat verwittigt, dient u zelf voor een vervanger te zorgen, of betaalt u de prijs van het ticket aan de club.


*ticketverdeling: Anderlecht bepaalt hoeveel kaarten er per supportersclub beschikbaar zijn. Soms zijn er meer inschrijvingen dan beschikbare kaarten. Hiervoor gebruiken wij het puntenklassement (o.a. Brugge, Standard, zijn met ticketverdeling).
*vrije verkoop: Voor deze wedstrijden is er vaak minder interesse en zijn er dus kaarten genoeg beschikbaar. Wedstijden met vrije verkoop bepalen echter wel het aantal kaarten we krijgen voor de wedstrijden met ticketingverdeling.

Gelieve wel steeds Tina te verwittigen indien u niet kan meerijden! Hoe sneller u verwittigt, hoe groter de kans er een vervanger kan gezocht worden.

Puntenklassement

Om een eerlijke verdeling te maken voor wedstrijden met ticketverdeling hebben wij een puntenklassement opgericht. Het is vanzelfsprekend dat iedereen mee wil naar Brugge, maar dat er veel minder interesse is in bijvoorbeeld Lokeren. Er is dus een klassement waarin elk lid punten kan verdienen door mee te gaan. Wie dus op de 20ste plaats staat in het klassement, en zich inschrijft voor een wedstrijd waarvoor 23 kaarten beschikbaar zijn, is deze persoon dus zeker van zijn kaart. Leden die zich inschrijven maar naast een ticket grijpen komen op een reservelijst. Als er iemand afbelt gaat die kaart naar de eerstvolgende op de reservelijst. Zorg dus dat je dan bereikbaar bent! De punten worden als volgt verdeeld:

Soort wedstrijd Aantal punten
Uitwedstrijd Europa 5 punten
Thuiswedstrijd Europa 3 punten
Uitwedstrijd Jupiler Pro League 3 punten
Beker van Belgie, Supercup 2 punten
Thuiswedstrijd Jupiler Pro League 1 punt
Activiteit bevriende supportersclub 1 punt
SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen