Archief seizoen 2013 - 2014 (januari-juni)
Hersteld vertrouwen
Beste leden, Na veel geduld en enkele goede gesprekken met de dienst Ticketing is het vertrouwen tussen Anderlecht en onze supportersclub hersteld en kunnen wij sinds de start van de play offs weer beschikken over ons normale aantal tickets. Ook onze broederclub uit Aalst krijgt weer meer tickets, zij het nog niet het normale aantal. Wij wensen Anderlecht te bedanken om het vertrouwen te herstellen en blijven de broeders uit Aalst steunen tot ook zij weer over hun normale aantal tickets kunnen beschikken. SC Purple Haze
gepost door tom op 23-APR-2014.

Uit de héél oude doos...Datum: 25-APR-1987
(Klik op de afbeelding om de foto's groter te bekijken.)
gepost door maikel op 26-MAA-2014.

Polo's geleverd
De polo's werden afgelopen zaterdag geleverd. De leden die de thuiswedstrijden meerijden, konden ze afgelopen zondag al meenemen. De andere polo's worden uitgedeeld op de wedstrijden waarop je aanwezig zal zijn. Gelieve zo snel mogelijk het achterstallige bedrag te betalen! Indien je de komende weken niet meegaat, maar wel een polo hebt besteld, kan je ons contacteren om af te spreken de polo bij jou te krijgen.
gepost door tom op 17-MRT-2014.

Mutsen geleverd
De mutsen van Brussels zijn ter beschikking. Gelieve zo snel mogelijk je bestelde muts af te halen! Ze kosten 5 euro.
gepost door tom op 16-MRT-2014.
Ticketverdeling OH Leuven
Aangezien we voor de verplaatsing naar OHL meer inschrijvingen hebben ontvangen dan het aantal tickets waarover we beschikken, hebben we een ticketverdeling opgesteld op basis van het puntenklassement. Indien je reserve bent, gelieve dan tot een halfuur voor vertrek stand-by te blijven, de kans is bestaande dat er mensen afbellen. De ticketverdeling is terug te vinden op de inschrijvingspagina.
gepost door tom op 03-MAR-2014.

Mini-abonnementen play-offs
De ticketing van RSC Anderlecht heeft de prijzen bekend gemaakt van de mini-abonnementen van de Play-Offs. Gelieve er rekening mee te houden dat we enkel abo's bestellen wanneer het volledige bedrag van het abo tijdig betaald werd! Bestellen kan tot en met donderdag 27 februari.
gepost door maikel op 20-FEB-2014.

Ticketverdeling Lokeren
Aangezien we voor de verplaatsing naar Lokeren meer inschrijvingen hebben ontvangen dan het aantal tickets waarover we beschikken, hebben we een ticketverdeling opgesteld op basis van het puntenklassement. Indien je reserve bent, gelieve dan tot een halfuur voor vertrek stand-by te blijven, de kans is bestaande dat er mensen afbellen. De ticketverdeling is terug te vinden op de inschrijvingspagina.
gepost door maikel op 15-FEB-2014.

Ticketverdeling KV Mechelen
Voor de uitwedstrijd op KV Mechelen aanstaande zondag hebben we meer inschrijvingen ontvangen dan het aantal tickets dat we tot onze beschikking hebben. Daarom hebben we op basis van het puntenklassement een ticketverdeling opgesteld. De kans is zeker reëel dat er mensen afvallen, daarom vragen wij aan de reserven om stand-by te blijven tot 12u30!
gepost door maikel op 13-JAN-2014.

SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen