Archief seizoen 2013 - 2014 (juli-december)
Prettig Eindejaar
Wij wensen al onze leden een leuk eindejaar toe: Eerst met de kleinsten gaan koeken zingen alvorens aan de eerste glaasjes champagne te beginnen! We zetten het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsreceptie bij Ocho in de Declic in Anderlecht op zaterdag 4 januari. De nieuwjaarsreceptie vangt aan om 20 uur. Wij hopen op een talrijke opkomst!
gepost door tom op 27-DEC-2013.

Purple Haze On Ice
Naar jaarlijkse traditie sluiten we het eindejaar af aan de jeneverbar op de schaatsbaan van Heist. We verzamelen om 18 uur in de Bamboebar. Daar zullen de cadeautjes uitgedeeld worden aan elkaar. We geven afspraak op de schaatsbaan van Heist vanaf 18u30.
gepost door tom op 27-DEC-2013.


Receptie 't Frietboerke
Bjorn nodigt de hele SC uit voor de receptie ter ere van de opening van zijn frituur te Haacht op zaterdag 28 december . We verzamelen om 19 uur in de Bamboebar
gepost door tom op 27-DEC-2013.
Nieuwe Purple Haze telg
Vandaag, 18 december, kondigden Kevin - L'elephant - De Munter en Kelly Pyl trots aan dat Joppe geboren is! De nieuwe telg meet 51cm en weegt 3,950 kilo. Proficiat vanwege heel Purple Haze!
gepost door tom op 18-DEC-2013.


Ticketverdeling Standard
Voor de wedstrijd Standard - RSCA beschikt de supportersclub over minder tickets dan dat we inschrijvingen hebben. Daarom is er een ticketverdeling opgesteld, gebaseerd op het puntenklassement. Let wel, enkel wie tijdig zijn voorschot betaalde komt in aanmerking voor een ticket.
gepost door tom op 17-DEC-2013.

Slecht nieuws
Zaterdag wordt de schoonmoeder van Ocho begraven. De koffietafel na de begrafenis gaat door in zijn cafe: Declic. Mocht de koffietafel nog bezig zijn als jullie toekomen in het cafe voor vertrek naar Charleroi: gelieve hier rekening mee te houden! De supportersclub zal een kaartje voorzien dat voor vertrek kan getekend worden om Ocho en zijn vrouw sterkte te wensen.
gepost door tom op 22-NOV-2013.

Tina vervoegt ons bestuur
Sinds Xavier en Fred zich hebben teruggetrokken, bestond het bestuur nog slechts uit 4 mensen. Daarom hebben wij Tina Brasseur uitgenodigd ons bestuur te versterken. Welkom in het bestuur, Tina!
gepost door tom op 22-NOV-2013.


Inschrijvingen
Gelieve er rekening mee te houden dat er per inschrijving een naam moet worden opgegeven. Als persoon 1 twee kaarten besteld, voor hem en voor persoon 2, moet hij beide namen opgeven en niet gewoon twee keer zijn eigen naam. In de toekomst zullen namen die meerdere malen in de lijst voorkomen verwijderd worden.
gepost door maikel op 21-NOV-2013.

Polo's zijn besteld!
We hebben alle polo's besteld bij de drukker en mogen ze eind december verwachten. Door de vele bestellingen hebben we de prijs kunnen drukken tot 35 EUR. Gelieve dit bedrag zo snel als mogelijk op onze rekening te storten!
gepost door maikel op 21-NOV-2013.


Nieuw: Purple Haze cadeaubon
Met de feestdagen in het vooruitzicht lanceert de supportersclub een nieuw item: de Purple Haze cadeaubon! Verras vrienden of familie met deze tegoedbon. Je kiest een bedrag naar keuze, en de gelukkige ontvanger van de bon kan hiermee voorschotten, tickets, drankbonnen, ... mee betalen! Wil je een cadeaubon bestellen? Klik dan hier!
gepost door maikel op 11-NOV-2013.

Ticketverdeling Racing Genk
Voor de wedstrijd Racing Genk - RSCA beschikt de supportersclub over minder tickets dan dat we inschrijvingen hebben. Daarom is er een ticketverdeling opgesteld, gebaseerd op het puntenklassement. Let wel, enkel wie tijdig zijn voorschot betaalde komt in aanmerking voor een ticket.
Uiteraard doet de supportersclub zijn best om voor de 5 reserves nog de nodige tickets te bemachtigen.
gepost door tom op 04-NOV-2013.

PSG-RSCA in sporthal
Eerder op onze site was al te lezen dat de supportersclub de verplaatsing naar PSG niet maakt. Uiteraard willen we zoals steeds wel onze jongens aan het werk zien. Daarom komen we dinsdagavond samen in ons supporterslokaal (sporthal) om daar de wedstrijd te volgen.
gepost door maikel op 3-NOV-2013.

SC Purple Haze blijft thuis
Gezien de onderstaande regeltjes die van kracht zijn om ons geliefde Sporting aan het werk te kunnen zien, hebben wij besloten om deze wedstrijd te boycotten. Ook de supportersclubs van Olen, Mighty Mauves, Magic Mauves, Gentse Verstandhouding, Paarswit Izegem, Anderlecht United, Purple Stars, Purple Power, Le But en Hou het tof hebben gezegd niet naar Parijs te zullen reizen. Wij houden woord, hopelijk de rest ook: Football for fans!!
gepost door tom op 31-OKT-2013.

Te volgen procedure voor de verplaatsing naar PSG!
We geven jullie graag een overzicht van de belangrijkste maatregelen die genomen zijn voor de verplaatsing naar PSG:
- Groepering van de supportersclubs : alle supportersclubs zullen samen van aan de Franse grens naar het Parc des Princes vertrekken.
- Er zullen vouchers op naam klaargemaakt worden, aan de grens volgt er controle op basis van identiteitskaart en voucher. Enkel bij identieke match wordt een ticket uitgedeeld.
- Afspraakplaats : er wordt afspraak gegeven op de parking van Rekkem (Franse grens) om 13u00.
- Controle in de bus : Op de parking te Rekkem zal er een controle worden uitgevoerd op de bus door de politie en de stewards om na te gaan of de nominatieve lijsten overeenstemmen met de supporters aanwezig op de bus. Elke persoon die zich niet op de lijst bevindt zal de toegang tot de bus worden geweigerd en kan dus niet mee naar Parijs. Alcohol wordt ten strengste verboden op de bus, hier zal eveneens een controle op gehouden worden.
- Aantal toegelaten bussen : 15 bussen (minimum 40 personen per bus).
- Begeleiding vanaf de Franse grens : de Franse politie zal de reeks bussen tot het stadion begeleiden.
gepost door tom op 31-OKT-2013.

Nieuwe Purple Haze telg
Vandaag, vrijdag 25 oktober, kondigden Kristof De Ruyter en Inne Vandenhout trots aan dat "Vince the prince" geboren is! Het nieuwe speelkameraadje van grote broer Gabriel meet 51cm en weegt 3,5 kilo. Proficiat vanwege heel Purple Haze!
gepost door maikel op 25-OKT-2013.


Nieuwe Purple Haze telg
Dit weekend kregen we het goede nieuws te horen dat Maarten Massoels - ook gekend als de Lange - papa is geworden. Janne is de naam, 52cm groot en een gewicht van 2,850kg!
Een dikke proficiat vanwege heel Purple Haze!
gepost door tom op 21-OKT-2013.


Purple Haze On Ice 2013
De winter komt er aan en dat betekent dat er weer enkele leuke activiteiten aankomen. Op maandag 30 december trekken we naar jaarlijkse gewoonte naar de schaatsbaan van Heist-op-den-Berg voor onze "Purple Haze On Ice". Een polonaise of een dansje op het ijs, of liever een vaste plaats aan de jeneverbar afdwingen? Ambiance sowieso verzekerd! We spreken af om 18u in de Bamboebar om van daaruit te carpoolen richting Heist. Om een overzicht te hebben van wie meegaat, kan je je hier inschrijven. Bekijk hier alvast wie er zich reeds heeft ingeschreven.
gepost door maikel op 15-OKT-2013.

Informatie PSG
Voor de verplaatsing naar PSG worden er maar 600 tickets verdeeld onder de Anderlecht-supporters. Wij stellen vast dat er heel veel interesse is in deze verplaatsing, maar helaas is de kans miniem dat we niet-leden van een ticket kunnen voorzien. De kans is zelfs reëel dat we enkele leden niet van een ticket kunnen voorzien (ticketverdeling op basis van het puntenklassement). Zodra wij zelf meer info hebben over het aantal tickets stellen wij een ticketverdeling op. Gelieve dan ook eerst deze verdeling af te wachten, alvorens ons met vragen te bestoken.
gepost door maikel op 15-OKT-2013.

Ticketing RSCA
We zijn met verstomming geslagen wanneer we de verdeling van de tickets voor de uitwedstrijd in Bergen te zien krijgen. We hebben beduidend minder tickets dan waar we recht op hebben, eveneens onze broederclub uit Aalst heeft veel tickets minder. Na navraag blijkt dat nog andere Supportersclubs minder tickets hebben dan voorheen. Geen uitleg van Anderlecht. Dan maar zelf mailen, denken we. Anderlecht antwoordt echter geen details te zullen vrijgeven over deze nieuwe verdeelsleutel. Lees hier verder...
gepost door tom op 11-OKT-2013.

Nieuwe Purple Haze telg
Gisterenavond kregen we het goede nieuws te horen dat Steven Van Den Broeck - ook gekend als Steven Roemeen - papa is geworden.
Lenke Van Den Broeck is de naam! Een dikke proficiat vanwege heel Purple Haze!
gepost door tom op 07-OKT-2013.


Thuiswedstrijden
Wij zijn zeer verheugd met jullie motivatie om de Europese thuiswedstrijden met de bus te bezoeken. Daar waar we gevreesd hadden een zware financiele inspanning te moeten leveren, haalden we vlot de minimumdrempel van 20 personen om een bus in te leggen voor de thuismatchen. Wij hopen van harte dat iedereen deze inspanning kan blijven opbrengen en dat dit een stimulans mag zijn om volgend jaar nog meer mensen te overtuigen om met de bus onze helden te gaan steunen op hun Europese thuiswedstrijden.

Daarnaast stellen wij met grote tevredenheid vast dat steeds meer supporters onze bus verkiezen om de thuiswedstrijden in de competitie te bezoeken. Jammer genoeg stellen wij eveneens vast dat teveel mensen het niet te nauw nemen met de gemaakte afspraken.

1) Wij weigeren niet graag mensen: schrijf dus tijdig in, zodat wij op tijd een bus van 30 of een bus van 50 kunnen bestellen.

2) De afgelopen weken hebben we regelmatig mensen moeten weigeren, maar blijken er op matchdag mensen plots niet op te dagen. Zonder verwittigen. Zeer frustrerend omdat we mensen geweigerd hebben (dat is geen goede reclame) EN we mislopen geld.

Om de thuismatchen break-even te draaien, blijft een financiele inspanning vanuit de kas vereist. Wij vragen u met aandrang om hiermee rekening te houden, zoniet zien wij ons verplicht om de kosten voor de bus bij een no-show in rekening te brengen.
gepost door maikel op 04-OKT-2013.

Bedankbrief familie Houblon
Enkele weken geleden is Eddy Houblon, al jarenlang een steevast gezicht voor de thuiswedstrijden op de bus, voor het eerst grootvader geworden. Om de kersverse grootouders te feliciteren met dit goede nieuws, werd er geld opgehaald om hun een cadeaubon van de fanshop te geven. Dat de fiere grootouders van Yente ons (en vooral ook jullie) dankbaar zijn, merkten we aan een brief van Eddy's vrouw in onze mailbox. We willen deze dan ook heel graag met jullie delen. Klik hier om de brief te bekijken.
gepost door maikel op 16-SEP-2013.

Bus thuiswedstrijden Champions League
Ondanks dat we maar 18 bus-inschrijvingen hebben ontvangen willen we jullie toch de kans geven om de thuiswedstrijden per bus te kunnen gaan kijken. Let wel; voor de supportersclub betekent dit financieel een serieuze inspanning en daarom gaan wij er ook vanuit dat jullie zelf het respect tonen om je inschrijving na te komen. Met andere woorden: als wij merken dat er voor een van de drie wedstrijden personen afbellen voor de busrit, dan is het onmiddellijk gedaan met dit aanbod en dan heeft dat dus meteen gevolgen voor alle ingeschreven personen.
gepost door tom op 10-SEP-2013.

Champions League Loting
We kijken er al 8 maanden naar uit en over 2 dagen is het dan eindelijk zover: de loting van de Champions League.
Klik hier om de afspraken te bekijken.
Om het boeken snel te laten verlopen, gelieve ervoor te zorgen dat uw gegevens up to date zijn!
Klik hier om je persoonlijke gegevens in te vullen.
gepost door maikel op 27-AUG-2013.

Nieuwe Purple Haze telg
Gisterenavond kregen we het goede nieuws te horen dat Tom De Coster, onze voorzitter, voor de derde maal papa is geworden. Grote broers Mille en Yorbbe kondigen trots Jaentte De Coster aan! Jaentte weegt 3,850 kg en meet 52,5 cm. Proficiat aan Tom en Evy vanwege heel Purple Haze!
gepost door maikel op 19-JUL-2013.


Nieuwe polo's
Na 2 jaar van stilte, breiden we onze kledinglijn verder uit. In het voorjaar konden jullie al de speciale SC Purple Haze schoenen bestellen en nu zijn ook de pasmaten voor onze nieuwe polo gearriveerd.

De supportersclub heeft de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan en is met leden vanuit heel Belgi? uitgegroeid tot 1 van de grootste supportersclubs van het land. Elke delegatie ligt ons nauw aan het hart en daarom hebben we beslist om deze unieke band extra in de verf te zetten. Jouw delegatie kan als divisie vermeld worden op onze polo. Om als divisie vermeld te worden, moeten we minstens 5 bestellingen voor dezelfde delegatie binnen krijgen.

Voorbeeld polo Divisie Aalst:


De polo's kunnen gepast worden tot eind augustus en de kostprijs bedraagt 25 EUR tot 40 EUR (afhankelijk van het aantal bestellingen).

Gelieve hier te bestellen. Bekijk hier een overzicht van de bestelde polo's.
gepost door maikel op 20-JUL-2013.

Voorbereiding Europees seizoen
Om de boekingen voor de Europese verplaatsingen zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij jullie nu al om hier jullie persoonlijke gegevens te updaten. Zo kunnen wij snel te werk gaan en vliegen aan de goedkoopste tarieven. Wij herinneren jullie eraan dat je paspoort nog 6 maand geldig moet zijn op de dag van vertrek!
gepost door maikel op 18-JUL-2013.


Activiteitenkalender
Om jullie een mooi overzicht te geven van alle activiteiten die wij organiseren of die gerelateerd zijn aan de supportersclub, hebben wij een activiteitenkalender op onze site geplaatst. Je vindt rechts op de startpagina (onder het wedstrijdschema) een beknopt overzicht en in het menu vind je onder "Nieuws" de weg naar de volledige activiteitenkalender.
gepost door maikel op 15-JUL-2013.

Topless bediening naar Cercle Brugge
Bij inschrijving van MINSTENS 50 supporters voor de verplaatsing naar Cercle Brugge, zullen het niet de gebruikelijke bestuursleden zijn, die jullie van de nodige drank voorzien, maar wel een knappe dame die jullie graag haar troeven toont. Inschrijven maar!
gepost door maikel op 12-JUL-2013.


Abonnementen beschikbaar
Voor de thuiswedstrijd tegen Lokeren zijn er 2 abonnementen beschikbaar aan 20 euro per stuk. Gelieve het bestuur te contacteren indien je gebruik wil maken van deze abonnementen.
gepost door maikel op 12-JUL-2013.
Thuiswedstrijden
Wij herinneren jullie er aan dat er alleen een bus zal worden ingelegd indien er 1 week op voorhand 20 supporters ingeschreven zijn.
gepost door maikel op 12-JUL-2013.
Molenfeesten
Zaterdag 27 en zondag 28 juli vinden traditioneel de Molenfeesten van Keerbergen plaats. Zaterdag zullen wij om 19 uur SC Keerbergen steunen op hun steakdag in de tent aan het podium. Na de steak kunnen we genieten van een hele avond optredens.

Zondag kunnen we na terugkomst van Anderlecht - Lokeren nog even onze vocale steun gaan verlenen bij 'Keerbergen Zingt'. Ambiance verzekerd!
gepost door maikel op 12-JUL-2013.

Purple Haze in love
SC Purple Haze wenst Anthony Michils en Bianca Bottu te feliciteren met hun sprookjeshuwelijk in Italie!

Korter bij de deur, maar daarom niet minder mooi, stappen ook Bram Verlinden en Inne Valkenaers in het huwelijksbootje. SC Purple Haze zal het seizoen inzetten met een onvergetelijke feestnacht. Alvast proficiat!
gepost door maikel op 12-JUL-2013.

Nieuw seizoen van start
Na een korte, maar zeer welgekomen vakantie, loopt het bestuur van SC Purple Haze stilaan warm voor het nieuwe seizoen.

Alle abonnementen werden afgehaald, een nieuwe voorraad drank wordt volgende week ingehaald en er werd/wordt hard gewerkt om de site achter de schermen te optimaliseren. Meer dan ooit zullen wij jullie via de site informeren. Kom dus regelmatig een kijkje nemen!

Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen vol voetbal en andere evenementen en hopen jullie even talrijk te mogen verwelkomen als afgelopen seizoen!
gepost door maikel op 12-JUL-2013.

Schoenen Purple Haze
De bestelde 'Purple Haze Adidas schoenen' zullen half augustus beschikbaar zijn. Door de vakantieperiode en groot succes duurde het verwerken van de bestelling langer dan verwacht bij Adidas.
gepost door maikel op 8-JUL-2013.


Abonnementen in orde!
Alle bestelde abonnementen zijn afgehaald. Voor alle nieuwe aanvragen werd een plaats bemachtigd in 1 van de 5 voorkeurvakken. De abonnementen worden uitgedeeld bij vertrek naar de Supercup. De leden die niet met de bus meerijden, kunnen hun abonnement die dag afhalen in de buurt van cafe Le Jury/cafe La Ruche.
gepost door maikel op 05-JUL-2013.
Spaghettidag
Op zaterdag 7 september organiseert de supportersclub alweer haar jaarlijkse spaghettidag. We nodigen alle leden, supporters, familieleden en sympathisanten uit om lekker te komen smullen van onze spaghetti! Voor de kleintjes of voor de liefhebbers voorzien we zoals steeds frikadellen met krieken. Wil je je vrienden en familie snel uitnodigen? Klik dan hier om naar het evenement op Facebook te gaan en deel het met je vrienden.
gepost door maikel op 2-JUL-2013.

Slecht Nieuws
Helaas hebben wij vernomen dat de moeder van een van onze leden, Andy Elsen, is overleden. In naam van de club willen wij via deze weg ons medeleven betuigen aan Andy en zijn familie.
gepost door maikel op 2-JUL-2013.
Gratis vat Bamboebar
Om alle sportclubs te bedanken geeft Robby, de uitbater van de Bamboebar en tevens ons supporterslokaal, deze zaterdag (29 juni) een gratis vat. Ook al onze leden zijn hierop welkom vanaf 19u. Omstreeks 19u30 komt er een live-bandje optreden.
gepost door maikel op 28-JUN-2013.

Einde seizoen
Naar aanloop van het nieuwe seizoen hebben we van deze kalmere periode gebruik gemaakt om onze site een beetje op te ruimen. Daarom zijn, zoals jullie kunnen zien, de nieuwsberichten hier weggehaald. Wil je ze toch nog graag eens lezen, dan kan je dit doen in het archief. Klik in het menu bovenaan op 'Nieuws' en daarna op 'Archief' om het te raadplegen. Verder kan je je ook al inschrijven voor de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen!
gepost door maikel op 10-JUN-2013.

SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen