Archief seizoen 2012 - 2013
3e SC Purple Haze Outdoor Mini Football League
Indeling van de poules en wedstrijdschema vind je hier.
Wil je ons komen helpen op ons tornooi? Geef een seintje aan Bert of Tom!

gepost op 25-MEI-2013 door tom

Abonnement/Lidgeld seizoen 2013 - 2014
RSC Anderlecht heeft laten weten dat de prijzen voor een abonnement ongewijzigd blijven : Prijzen abonnementen

Zoals elk seizoen is het ook nu weer mogelijk om je abonnement via ons aan te vragen. Dit kan tot en met vrijdag 31 mei.
Wat moet je hiervoor doen? Het volstaat ons een mailtje/sms te sturen met de nodige informatie, en het totale bedrag TIJDIG op onze rekening te storten.
Welke informatie hebben we nodig? Naam - Adres - Geboortedatum - Telefoonnr - Mailadres. Indien je al een abonnement hebt : Vak - Rij - Plaats.
--> Wie nog geen abonnement heeft dient ons een lijstje van min. 5 voorkeurvakken te bezorgen. Gelieve er rekening mee te houden dat ook wij gebonden zijn aan de beschikbare plaatsen - en wij dus geen enkele belofte kunnen maken over het al dan niet beschikbaar zijn van een abonnement in welk vak dan ook.
--> Leden die van plaats willen veranderen dienen dit ook duidelijk te vermelden aan het bestuur.
Hoe kan ik betalen? Betalen kan enkel via overschrijving. Het volledige bedrag van het abonnement - plus 15EUR lidgeld - moet op vrijdag 31 mei op onze rekening staan!

LET OP! Enkel voor wie ons alle informatie bezorgt, en wie zijn/haar betaling correct en tijdig in orde brengt, zullen wij als club het abonnement in orde brengen. Er zal geen enkele uitzondering gemaakt worden op de uiterste inschrijvings- en betalingsdatum! NIET BETAALD = GEEN ABONNEMENT!

Wie geen abonnement wenst te nemen, maar wel lid wil zijn bij onze club, vragen wij om 15EUR te storten op onze rekening. Dit vergemakkelijkt onze administratie in de aanloop naar de eerste wedstrijden, alsook zorgt dit voor een vlottere inschrijving aan de kassa bij de eerste wedstrijd. Gelieve ons ook alle nodige gegevens (Naam - Adres - Geboortedatum - Telefoonnr - Mailadres) te bezorgen.
gepost op 22-MEI-2013 door tomBobbejaanland
Op zondag 16 juni organiseert de supportersclub voor de eerste keer een Purple Haze Family day. We trekken erop uit naar Bobbejaanland, en partners/kinderen zijn uiteraard welkom om ons te vergezellen. Inschrijven kan tot en met 5 juni via Tom; indien we voldoende inschrijvingen hebben leggen we een bus in! Het park opent om 10uur, dus vertrek rond 9uur in Bamboebar. Na sluitingstijd komen we weer naar huis. Kostprijs volwassenen wordt geraamd op 30€ (ticket + bus)
gepost op 22-MEI-2013 door tomFoute Party
Op vrijdag 28 juni is het weer zover: Foute Party! Vanaf 30 personen leggen we een bus in (Vertrek om 8 uur Bamboebar – retour in Gent om: ) – uiteraard moeten we zo snel mogelijk onze tickets kunnen reserveren. Snel zijn is dus de boodschap: inschrijven kan tot 30 mei via Tom.
gepost op 22-MEI-2013 door tomNieuwe verslagen online
Er staan een hele reeks nieuwe verslagen online op de site! Klik hier om naar de verslagen te gaan.
gepost op 17-APR-2013 door maikelPurple Haze steunt broeders Mighty Mauves
Op vrijdag 14 juni vindt de jaarlijkse algemene quiz van supportersclub Mighty Mauves uit Rijkevorsel plaats. Zoals elk jaar gaan we vooral om veel plezier te maken, maar hopen we stiekem toch beter te doen dan de andere aanwezige supportersclubs. Bovenal gaat het om onze steun aan een bevriende supportersclub. We hebben al 1 ploeg ingeschreven, maar we gaan voor meer! Wil je ons vergezellen naar de quiz, laat ons iets weten!
gepost op 4-APR-2013 door bert

3e SC Purple Haze Outdoor Mini Football League
Op zaterdag 8 juni is het weer zover: het jaarlijkse voetbaltornooi van onze supportersclub. Opnieuw zullen 24 teams kunnen strijden om de titel van best voetballende supporters. De eerste 24 teams die 40€ storten op 143-0607490-80 kunnen proberen RSCA Olen van de troon te stoten. De loting vindt plaats in de Bamboebar bij vertrek naar RSCA – Zulte Waregem. Ben je minder sportief aangelegd, kan je jouw voetballende vrienden nog steeds komen steunen om de beker van best consumerende supporters te winnen! Ook hier verdedigt RSCA Olen hun titel, maar dit jaar zijn ook de winnaars van 2 jaar geleden weer present: dat wordt alvast een mooie strijd met AFCA Mid-Lim. Wil je de supportersclub nog op een andere manier steunen, dan kan dat. Met de aanwezigheid van zo’n 300 mensen is alle hulp in de kantine, op de eetstanden of als scheidsrechter welkom! Neem contact op met het bestuur als je ons wil helpen er op onze 13e verjaardag alweer een fantastisch feest van te maken! Voor meer info klik hier.
gepost op 4-APR-2013 door bert

Inzamelactie succes
Voor de tweede keer dit seizoen was de grote inzamelactie van Jupiler een groot succes! Wij danken onze leden voor hun betrokkenheid en inzet tijdens deze actie. Dat scheelt weer een slok op de borrel in ons jaarlijks budget. Hopelijk blijft Jupiler deze acties organiseren en tonen jullie dan opnieuw dezelfde inzet. SC Purple Haze, van de leden, voor de leden!
gepost op 4-APR-2013 door bert

Stop in cafe Flair
Zoals gebruikelijk bij een verplaatsing naar het westen, halen wij de supportersclub van Aalst op. Daarom vertrekken wij een half uurtje eerder dan oorspronkelijk voorzien, namelijk 17 uur. Na de wedstrijd zetten wij de Ajoinen weer af aan hun café en blijven we nog een (klein) uurtje hangen alvorens weer naar huis te keren.
gepost op 12-MRT-2013 door tom

A die...da's Purple Haze
Leden van Purple Haze zijn graag geziene gasten onder het gros van de RSCA Supportersclubs. Altijd en overal aanwezig en zoveel als mogelijk andere supportersclubs steunen en helpen. We hebben al een lekker warme fleece, een T-shirt met lange mouwen voor een mooie lentedag, een zomerse polo en een pull voor de herfst. In het voorjaar pakken we uit met een nieuwe polo, maar voor nu hebben we voor de Die-hard Purple Haze alvast een ander voorstel. Geen muts, geen handschoenen, geen sjaal en ook geen regenjas. Wat dan wel? Schoenen! Voor slechts 100EUR bezorgen wij je onze gepersonaliseerde Adidas schoenen! Kijk snel naar de foto’s van de schoenen die we voor jullie willen laten maken.
Klik hier om de foto's te bekijken en je schoenen te bestellen!
Of kijk hier wie er al besteld heeft!
gepost op 2-feb-2013 door tom

De aanloop naar Brugge
De verplaatsing naar Club Brugge komt eraan en dat merken we. Daarbovenop het aantrekkelijke voetbal van de jongste maanden, doet zowel bij ons als bij de andere supportersclubs, de vraag naar tickets stijgen. De beschikbare tickets voor bezoekende supporters op de uitwedstrijden blijven echter maar dalen. Die combinatie maakt het voor ons moeilijker om bij de bevriende supportersclubs alle nodige tickets te kunnen over kopen. Voor de verplaatsing naar Genk moesten wij voor het eerst sinds lang veel mensen teleurstellen. Voor de verplaatsing naar Lokeren ziet het er niet veel beter uit en zijn wij opnieuw genoodzaakt om strikt het reglement toe te passen om de tickets te verdelen. Correct inschrijven is de eerste stap naar een ticket! En de weg naar een ticket op Club Brugge begint altijd 6 maanden geleden. Succes!
gepost op 17-jan-2013 door bert

BA is back
De hechte band onder Anderlechtsupporters is ons allen welbekend. Samen feesten en elkaar helpen waar kan. Onze chauffeur is terug van weggeweest en uiteraard zijn wij hem gevolgd. Bijgevolg rijden wij niet langer met Luxetours, maar opnieuw met Ivo Cars. Naast onze favoriete chauffeur heeft deze busmaatschappij nog een andere troef: een bus voor 30 personen aan een gunstige prijs. Dat houdt in dat wij de inschrijvingen voor de thuiswedstrijden nog nauwkeuriger in de gaten zullen houden. De regel dat we 1 week op voorhand 20 inschrijvingen moeten hebben, blijft behouden! In dat geval zal voor de thuismatchen sowieso de bus van 30 personen worden besteld. Wie zich zonder inschrijven aan de inschrijvingstafel meldt, kan dus wel eens van een kale reis thuiskomen. Tijdig inschrijven, zodat wij tijdig de juiste bus kunnen bestellen, blijft dus een must!
gepost op 17-jan-2013 door bert

Nieuwe telg onder Purple Haze
Francis Michils, lid uit Oostende, is papa geworden van dochter Lucia. Sienna haar zusje meet 51 cm en weegt 3,280 kilogram. Proficiat aan de trotse ouders!
gepost op 17-jan-2013 door bertSchlagerfestival 2013
Ook dit jaar zal Purple Haze naar Het Schlagerfestival in Hasselt trekken. Zoals elk jaar zullen wij een bus inleggen vanaf 30 personen. Uiteraard gooit de onwetendheid omtrent de Play-Off wedstrijden ook dit jaar weer roet in het eten om op tijd te kunnen reserveren. De mogelijke data zijn vrijdag 29 maart of zaterdag 30 maart. Hou deze data alvast vrij als jullie mee willen gaan. Wij houden jullie op de hoogte.
gepost op 17-jan-2013 door bert

Nieuwjaarsreceptie succes
Als dank voor de vele kilometers die door onze Antwerpse delegatie elke 2 weken worden afgemaald, werd de nieuwjaarsreceptie dit jaar in Antwerpen georganiseerd. Het bestuur dankt alle leden die naar Antwerpen kwamen afgezakt om het nieuwe jaar in te zetten met een hapje, een drankje en een dansje. In tegenstelling tot Keerbergen mag in Antwerpen wel gefeest worden tot in de vroege uurtjes en zo geschiedde…
gepost op 17-jan-2013 door bert

Purple Haze on Ice succes
Met meer dan 30 waren we, op en rond de skihut op het ijs van de schaatsbaan van Heist. Zowel oud als jong bond de schaatsen aan en probeerde recht te blijven: sommigen om vele toertjes te malen, de meesten om ongeschonden aan de drankstand te geraken. Na menig flessen jenever werden we zowaar sterren op het ijs met als finale afsluiter een indrukwekkende polonaise. Het bestuur dankt de aanwezigen en hun familie voor een prachtige afsluiter van 2012!
gepost op 17-jan-2013 door bert

Nieuwjaarsreceptie
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar weer een nieuwjaarsreceptie om samen met onze leden het nieuwe jaar alvast goed in te zetten. Dit jaar zal de nieuwjaarsreceptie doorgaan op zaterdag 5 januari 2013 in Antwerpen (Café 't Licht der Dokken, Verbindingsdok - Westkaai 2, 2000 Antwerpen). We verzamelen om 19u in de Bamboebar en vertrekken van daaruit in groep naar Antwerpen. Bekijk de flyer hier!
gepost op 20-dec-2012 door maikel

Genk away
Voor de topper van komende zondag, Genk - Anderlecht, ontvingen wij meer inschrijvingen dan er kaarten beschikbaar waren. Hierdoor hebben wij een ticketverdeling moeten opstellen. Voor die ticketverdeling is er in de eerste plaats gekeken of er een voorschot (tijdig) betaald is. In de tweede plaats werd er gekeken naar de stand in het puntenklassement. Dit om al de kaarten eerlijk te kunnen verdelen. De voorschotten van de personen die zonder ticket zijn gevallen worden door ons teruggestort. Bekijk hier de ticketverdeling.
gepost op 20-dec-2012 door maikel

Purple Haze On Ice
Naar jaarlijkse traditie gaan we ook dit jaar weer het ijs op! Ook dit jaar zullen we proberen de jeneverbar - die midden op het ijs staat - veilig te bereiken. Afspraak dit jaar op vrijdag 28 december. We vertrekken in groep naar de schaatsbaan van Heist-op-den-Berg vanuit de Bamboebar (sporthal) in Keerbergen. Dit omstreeks 18u. Benieuwd wie er dit jaar allemaal zal meeschaatsen in onze polonaise! Bekijk hier de flyer!
gepost op 14-dec-2012 door maikel

Wildplassen Finse piste
Beste leden, wij hebben onderstaande melding gekregen van de sportdienst van Keerbergen. Gelieve hier in de toekomst rekening mee te houden.

"Beste,
Ik heb enkele klachten gekregen van gebruikers van de finse piste. Er zijn mannen (blijkbaar mensen van jullie club) die buiten het cafetaria richting voetbalveld en finse piste op de berm plassen. Dit is niet bepaald aangenaam voor de mensen die ondertussen langslopen.
Er zijn toiletten in de sporthal. Hierbij wil ik u dan ook vragen om aan uw leden met aandrang te vragen om niet meer te plassen naast de Finse piste maar wel gebruik te maken van de toiletten.
Hartelijk bedankt voor uw medewerking."
gepost op 6-dec-2012 door maikel

Slecht nieuws
Purple Haze wenst onze buschauffeur BA veel sterkte met het verlies van zijn vader. Het bestuur zal een kaartje voorzien dat kan getekend worden bij de thuismatch tegen Kortrijk.
gepost op 14-nov-2012 door BertMalaga away
Iedereen die een kaart besteld heeft voor de uitwedstrijd van Anderlecht in Malaga, dient voor zondag 18 november 2012 €40 te storten op onze rekening (143-0607490-80). Geen betaling op zondag = geen ticket.
gepost op 13-nov-2012 door Maikel


Kalenderwijzigingen
Begin november zijn er weer een aantal kalenderwijzigingen gebeurd. Je kan al de wijzigingen terugvinden op onze inschrijvingspagina. Voor de thuiswedstrijd tegen Lierse, op donderdag 27 december om 20u, leggen we uitzonderlijk een bus in (voor een midweek thuiswedstrijd). Meer nog: vanaf 30 inschrijvingen openen we de jeneverbar op de bus! Kaarten voor die wedstrijd kunnen ook altijd besteld worden, neem hiervoor contact op met Tom.
gepost op 13-nov-2012 door Maikel

Evelien Van Looy
Donderdag 20 september is het exact een jaar geleden dat Evelien ons op veel te jonge leeftijd verlaten heeft. Omdat we haar nooit vergeten willen we graag een kleine bloem op haar graf gaan plaatsen. Samen met een borreltje zullen we dan samen even stilstaan bij het gemis van onze vriendin.
Wie erbij wil zijn: afspraak om 18u00 in de bamboebar te Keerbergen of om 18u30 aan het kerkhof van Putte.
gepost op 17-sep-2012 door Tom

Champions League U19
De supportersclub heeft verschillende kaarten voor deze wedstrijden; wie graag een wedstrijd wil bijwonen kan hiervoor contact opnemen met Tom. Om de data van de wedstrijden te bekijken, ga naar onze inschrijvingspagina.
gepost op 11-sep-2012 door Tom


AFCA Mid-Lim - RSCA Purple Haze
De volgende wedstrijd tussen Ajax- en Anderlechtsupporters zal doorgaan op zaterdag 13 oktober. Het wordt een zaalvoetbalwedstrijd op het terrein van de Ajacieden! Uiteraard mag iedereen mee als supporter, als RSCA-speler moet je lid zijn van SC Purple Haze. Na 2 thuiswedstrijden van Anderlecht en 1 thuiswedstrijd van Ajax is de onderlinge score 2-1 voor Anderlecht! Elk team heeft dus zijn thuiswedstrijd(en) gewonnen: tijd om daar verandering in te brengen!

Na de wedstrijd krijgen we een apart deel van de sporthal ter beschikking, waar we ons eigen feestje kunnen regelen. We krijgen een warme maaltijd die €13,50 per persoon zal kosten, hebben een DVD-speler, een eigen mengpaneel en laptop ter beschikking en de drank wordt verkocht aan €1 per consumptie: ideaal om een nieuw verbroederingsfeest te houden. We spreken nog over een vaste prijs per persoon (all-in) of over iedereen vrij te laten.

Zowel spelers als supporters dienen zich op te geven op ten laatste 30 september. Indien we met genoeg volk zijn, gaan we met een bus(je).
gepost op 5-sep-2012 door Bert

Meer info Milaan away
Ondertussen hebben wij vernomen dat de tickets voor AC Milaan - RSCA €20 kosten. Dat wil zeggen dat het voorschot voor de wedstrijd slechts €90 zal bedragen in plaats van €120. Indien er reeds mensen zijn die het voorschot van €120 betaald hebben, zullen wij zo snel als mogelijk het te veel betaalde terug storten. Echter moeten ook al op donderdagavond(!) 6 september ten laatste weten wie meegaat en wie niet!
gepost op 5-sep-2012 door Maikel

Mini-abo Champions League
RSC Anderlecht kent haar tegenstanders in de Champions League. Paars-Wit moet het opnemen tegen AC Milan, Zenit Sint-Petersburg en Malaga. De prijzen voor de mini-abonnementen voor de 3 thuiswedstrijden variëren van 60 euro tot 195 euro voor de abonnees. Niet-abonnees betalen 75 tot 255 euro. Jullie kunnen een mini-abonnement bestellen tot en met zaterdag 8 september; let op: betaling van het volledige bedrag moet ten laatste maandag 10 september zichtbaar zijn op onze rekening. Indien wij maandag van jullie geen betaling hebben ontvangen; zullen wij GEEN mini-abonnement bestellen. Momenteel is het nog niet mogelijk om losse tickets te bestellen. Klik hier voor de prijzen.
gepost op 4-sep-2012 door Tom

Verplaatsing Milaan
De busprijs is vastgelegd op 70EUR; aangezien we samenwerken met verschillende clubs om een bus te vullen wordt er geen onderscheid gemaakt tussen leden en niet-leden.
Inschrijven kan tot en met 12 september; een inschrijving is pas compleet als ook het voorschot van 120EUR (bus + ticket) of 70EUR (leden van Leuven) op woensdag 12 september op onze rekening staat!
Vertrekken doen we op maandagavond om 23u; we zijn op woensdag rond de middag terug.
Leden die tegen ons advies in toch een vlucht hebben geboekt, kunnen zich melden. Als de reis met de bus gegarandeerd kan worden, zullen wij de tickets voorzien.
gepost op 4-sep-2012 door Tom

Kalenderwijzigingen
Nu de speeldagen van de Champions League bekend zijn, zijn er ook enkele wijzigingen doorgevoerd in de speeldata van onze eigen landelijke competitie. Zo zal Zulte Waregem - Anderlecht gespeeld worden op zaterdag 22 september 2012 om 18u, bus vertrekt in Keerbergen om 15u. Naar jaarlijkse gewoonte wordt er met Keerbergen kermis, eveneens het laatste weekend van september (en dus gelijk met Zulte - Anderlecht), een karaoke georganiseerd in de Bamboebar. Deze zal ook dit jaar gewoon doorgaan, als we terugkomen van Zulte (rond 23u)! Geen excuses dit jaar, de stembanden moeten tegen dan al lang opgewarmd zijn, inschrijven is de boodschap! Standard - Anderlecht werd verschoven naar zondag 7 oktober, 14u30. Vertrek in Keerbergen is voorzien om 12u. Tot slot werd ook Anderlecht - Beveren-Waasland verplaatst naar vrijdag(!) 19 oktober 20u. Afspraak om 18u in de Bamboebar. Meer info op onze inschrijvingspagina.
gepost op 31-aug-2012 door MAIKEL

Loting Champions League
Vanavond is er geloot voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Anderlecht belandde voor deze loting in pot 3. Paars-wit zal het in deze groepsfase opnemen tegen AC Milan, Zenit St-Petersburg en Malaga CF. Het speelschema zal zo snel als mogelijk bekend gemaakt worden. Voor de thuiswedstrijden zullen er mini-abonnementen verkocht worden, we geven jullie hier meer info over vanaf ook wij de info van ticketing Anderlecht ontvangen hebben. De uitwedstrijden: voor de verplaatsing naar AC Milan zullen wij een bus inleggen (richtprijs: 40-50 euro). Voor Zenit, een verplaatsing met het vliegtuig, moet er naar Bert gebeld worden (richtprijs: 150-230 euro). De uitwedstrijd naar onze laatste tegenstander, Malaga, zal ook gedaan worden met het vliegtuig met een richtprijs van 40-220 euro. Meer info later.
gepost op 30-aug-2012 door MAIKEL

Loting Champions League
Na zes jaar afwezigheid verdwijnt RSC Anderlecht vanavond eindelijk nog eens in de CL potten. Ingedeeld in pot 3 kan Anderlecht alvast Ajax, Juventus, PSG of Spartak Moskou niet loten.
Uiteraard hebben wij als supportersclub ons huiswerk al klaar; maw : wij kunnen u nu al vertellen welke verplaatsingen wij eventueel met de bus maken en wat de richtprijzen zijn voor de vlieg-verplaatsingen.
Wij raden onze leden ten zeerste af om vluchten te boeken naar: Chelsea, Manchester United, Bayern Munchen, Arsenal, Schalke 04, Manchester City en Borussia Dortmund. Wij weten nog niet hoeveel tickets onze supportersclub ter beschikking zal krijgen en de eerste 50 tickets worden voor deze matchen verdeeld onder de supporters die de reis met de bus zullen maken.

Pot 1 : Chelsea FC (bus); FC Barcelona (vlieger - 50a75EUR); Man United (bus); Bayern Munchen (bus); Real Madrid (vlieger - 50a75EUR); Arsenal (bus); FC Porto (vlieger - 110a130EUR); AC Milan (bus of vlieger - 40a50EUR);
Pot 2 : Valencia (vlieger - 110a130EUR); Benfica (vlieger - 100a200EUR); Shaktar Donetsk (vlieger - 340EUR); Zenit St Petersburg (vlieger - 150a230EUR); Schalke 04 (bus); Man City (bus); Sporting Braga (vlieger - 110a130EUR + auto/bus/trein); Dinamo Kiev (vlieger - 220EUR);
Pot 4 : Celtic (vlieger - 200EUR); Bor Dortmund (bus); BATE Borisov (FUCK YOU); Din Zagreb (vlieger - 200EUR); Montpellier (auto of vlieger ( 50a60EUR); FC Nordsjaelland (auto); Malaga CF (vlieger - 40a220EUR); CFR Cluj (vlieger - 100a120EUR + auto/trein);

Voor de busverplaatsingen zullen de inschrijvingen via de site verlopen; voor een vlieg-verplaatsing gelieve persoonlijk contact op te nemen met Bert Thijs.
gepost op 30-aug-2012 door Tom

Champions League U19
Onze toekomstige sterren nemen deel aan de Champions League voor The Next Generation. Anderlecht is ingedeeld bij Wolfsburg, Barcelona en Tottenham. Onze youngsters slaagden erin een 1-1 te behalen op het veld van Barcelona. Anderlecht geeft haar abonnees gratis toegang tot de 3 wedstrijden van onze jeugd, die alle 3 in het Constant Vanden Stock stadion gespeeld zullen worden. Wel moeten op voorhand de tickets afgedrukt worden. De supporters die graag deze wedstrijden zouden bijwonen, dienen ons een seintje te geven voor 5 september, zodat wij de tickets kunnen gaan afhalen bij RSCA! De eerste wedstrijd tegen Wolfsburg staat gepland op woensdag 12 september. RSCA - Barcelona wordt gespeeld op woensdag 10 oktober. Voor de wedstrijd tegen Tottenham is nog geen datum bekend.
gepost op 27-aug-2012 door Tom

Spaghettidag op 8 september
Gezien de late bekendmaking van de Play Offs, halen we op zaterdag 8 september onze spaghettidag van vorig seizoen in. De centjes zijn hard nodig om de bussen en drank te kunnen blijven betalen! En om dezelfde service voor zowel thuiswedstrijden, uitwedstrijden en de Europese wedstrijden te kunnen blijven garanderen. We rekenen op jullie aanwezigheid om ons te steunen en weer een zorgeloos seizoen te kunnen beleven!
gepost op 3-aug-2012 door Maikel

Slecht nieuws
Purple Haze wenst zijn steun en deelneming te betuigen aan Kim Van Der Aerschot voor het verlies van zijn vader. Sterkte, Kim! De begrafenis gaat door op zaterdag 4 augustus in de kerk van Haacht om 10 uur. De leden die Kim op deze moeilijke dag wensen te steunen, dienen zich te verzamelen om 9 uur aan de Bamboebar.
gepost op 1-aug-2012 door Bert


RSCA - Ekranas gratis voor abonnees!
De kwalificatiewedstrijd tussen RSCA en Ekranas op woensdag 1 augustus om 20:00 uur zal gratis zijn voor abonnees van RSCA. Het is nog niet duidelijk of er nog losse tickets verkocht zullen worden. Indien u geen abonnee bent, maar wel de match wil zien, kan u de supportersclub contacteren.
gepost op 26-jul-2012 door Bert

Molenfeesten
Rond de molen van Keerbergen worden op 28 en 29 juli de jaarlijkse Molenfeesten gehouden. Wij weten dat de familie De Weerdt (waaronder onze leden Fozzie, Koen en Joris), de drijvende krachten zijn binnen de voetbalclub KSC Keerbergen. Bovendien is deze familie steeds massaal aanwezig op onze eetdag (zowel als helpende hand als consumerende mond). De supportersclub zal als blijk van dank voor hun inzet voor onze supportersclub en voor KSC Keerbergen hun steakdag gaan steunen in hun tent aan het podium. Wij zullen zondag gaan eten omstreeks 18 uur, zodat we om 20 uur klaar zijn voor Keerbergen Zingt. De traditionele afsluiter voor het finale vuurwerk: AMBIANCE gegarandeerd!
gepost op 17-jul-2012 door Bert

De Kreuners
De supportersclub trekt naar “De Laatste Kreun”, het afscheidsconcert van De Kreuners in het Antwerpse Sportpaleis op vrijdag 14 december. De eerste tickets zijn al aangekocht en er kunnen nog steeds tickets aangevraagd worden: Nu of Nooit!
gepost op 16-jul-2012 door BertAbonnementen in orde
Ondanks de moeilijke aanloop naar de verkoop van de abonnementen aan Anderlecht-zijde, is de supportersclub er in geslaagd om voor iedereen een abonnement te bemachtigen. Er zijn heel wat plaatsen verdwenen, er is een nieuwe indeling van de vakken, maar we hebben iedereen in de buurt gekregen van de plaats waar hij/zij terecht wou komen. De volgende jaren zullen wij trachten om de plaatsen te behouden en ze eventueel nog beter gegroepeerd te krijgen. Met ruim 50 abonnementen in K4 mogen we dat stilaan ‘ons vak’ gaan noemen.
gepost op 06-jul-2012 door bert

SC Purple Haze Mini Voetbal League alweer succes!
Het outdoor minivoetbaltornooi van Purple Haze was alweer een groot succes! 3 afzeggende ploegen konden de pret niet bederven en ook de afterparty mocht gezien worden! Wij wensen alle deelnemende ploegen te bedanken voor hun steun en sportiviteit, in het bijzonder de steun van de andere supportersclubs! Ook een dikke pluim voor al onze helpers: BEDANKT!
gepost op 06-jul-2012 door bert

Nieuwe website
Welkom op onze vernieuwde website! Wegens technische problemen met onze server zal deze website nog niet volledig optimaal zijn. Ook zaken zoals verslagen en foto's staan nog niet online. Op de 'inschrijvingen'-pagina vindt u al wel alle wedstrijden, maar kan u zich nog niet inschrijven voor wedstrijden. Gelieve in te schrijven door uw naam+wedstrijd door te mailen naar info@sc-purplehaze.be. Onze excuses voor dit ongemak, wij hopen dit zo snel mogelijk te kunnen oplossen. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft betreffende de website kan u mailen naar webmaster@sc-purplehaze.be.
gepost op 06-jul-2012 door maikel

SC PURPLE HAZE INFO
E-mail: info@sc-purplehaze.be
Inschrijvingen: - Tina Brasseur
  (+32 493 51 74 07)
  - Online
Rekening (NIEUW!): BE22 1430 9342 5047
Vertrekpunt: Sporthal Keerbergen
  Putsebaan 103
  3140 Keerbergen